23948sdkhjf

Scantruck får import af Sennebogen-kraner

Scantruck A/S med import og forhandling af en række internationale topmærker i entreprenørmaskiner øger fra februar udvalget med et af de absolutte topmærker på kran-fronten. Virksomheden med domicil i Skive og en østdansk afdeling i Ringsted har sikret sig importen af tyske Sennebogen-kraner. Og Scantruck har på forhånd gearet sig til at tage imod mærket på bedste vis. Firmaet har ansat den særdeles erfarne kranmand Lars-Michael Jensen som salgschef for sit nye brand i Danmark, Sverige, Grønland og på Færøerne. Det skriver firmaet i en pressemeddelelse.

Scantrucks svenske afdeling har allerede haft importen af Sennebogen til det svenske marked siden september i fjor.

- Vi får forhandling af hele kranprogrammet med såvel teleskopkraner som bæltekraner og havne-mobilkraner samt heavy duty cycle-kraner. Teleskopkranerne får vi både på bælter og hjul, fortæller Scantrucks salgschef, Claus Bjerregaard.

- Sennebogen er, hvad vi roligt kan betegne som "Spitzenklasse" inden for kraner. De produceres på fabrikker i Straubing og Wackersdorf i Sydtyskland. Producenten har også fabrikker i Ungarn, USA og Singapore med totalt godt 1600 medarbejdere", fortæller Claus Bjerregaard.

Løfter 300 tons

Det brede program i teleskopkraner spænder fra rækkevidder fra 24 til 67 meter og løft fra 16 til 130 tons. De bejler specielt til byggeindustrien, men anvendes også i mange andre brancher. Såvel nedbrydning som materialehåndtering er også oplagte discipliner for fabrikatets teleskopkraner, enten på hjul eller bælter.

- Bæltekranerne fås med kapacitet til løft på hele 300 tons. Det kan entreprenørvirksomheder have behov for i forbindelse med store vejanlæg, motorvejsopbygninger og håndtering af lange og tunge rør. Også når der skal foretages elementmontager i det helt store format er de store bæltekraner en oplagt mulighed, vurderer den nye salgschef, Lars-Michael Jensen.

"Heavy duty-segmentet kommer især på banen med heavy duty cycle-maskiner til grusgrave, men også udstyret med tungt materiel som betonhamre, store bor og grej til fundering, siger Lars-Michael Jensen.

25 år med kraner

Scantrucks nye salgschef kommer fra en stilling som Key Account Manager for Konecranes Demag, hvor han specielt har beskæftiget sig med kranløsninger til intern anvendelse i vindmøller. Tidligere var han administrerende direktør for først Fred. Rasmussen i Odense og efterfølgende for Tadano mobilkraner hos Kran Salg & Service A/S.

I alt omkring 25 år med kraner har tillige bragt Lars-Michael Jensen omkring Åkerbergs Maskiner i Horsens, hydraulikfirmaet Mads Krabbe på Fyn og som salgschef/salgsdirektør for Liebherrs kran-segment i Danmark.
Sigh

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172