23948sdkhjf

Edderkop spinder i højden

Scantruck A/S lukkede et hul i det store program i lifte, da firmaet i fjor sikrede sig dansk forhandling af italienske Platform Basket-bomlifte på bælter. Nu har Platform Basket selv lukket et hul i den ellers brede serie med en ny lift i den høje ende af sortimentet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Faktisk er den nye Spider 39T nu næstøverst i hierarkiet med arbejdshøjde på næsten 39 meter.

Platform Baskets bæltedrevne bomlifte er karakteristiske ved de lange edderkop-ben. Når de er klappet ind i transportstilling, medvirker de til at sikre maskinernes beskedne bredde, som gør dem gesvindte at manøvrere, også hvor pladsen er beskeden. Når liften er på plads, klappes edderkop-benene ud og giver hele liften en meget høj stabilitet.

En mellemmodel

Den nye Spider 39T lejrer sig midt imellem den mindre model 33 og den større model 43T, som er den største i Spider-familien. 33’eren, som findes i både en el-, diesel- og hybrid-udgave, har arbejdshøjde på små 33 meter, mens familieoverhovedet 43T kan sende det arbejdende folk op i godt og vel 43 meter.

Når det kommer til udlæg, følger den nye i familien tæt efter den helt store 43T. Den rækker 16,7 meter, og det er kun godt og vel en halv meter mindre end storebror. Begge lifte har kapacitet til hele 330 kg i kurven.

Samme opbygning

- Den nye Spider 39T er i virkeligheden en nedskaleret version af 43T. Det er samme princip og opbygning, der er anvendt, og derfor har 39T samme kvaliteter som den helt store bæltelift.

Foruden diesel-udgaven, fås den også som hybrid med frit valg mellem diesel og batteridrift. Platform Basket anvender lithium-batterier, som dels kan sjatlade, som vi kender det fra mobiltelefoner, og som tager hurtigere imod strømmen, end almindelige, klassiske batterier, fortæller produktchef Lasse Weber hos Scantruck.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141