23948sdkhjf

CASA sælger etape i nyt Vejle-område

Ejendomsudvikleren Casa har solgt 3000 kvm udlejningsboliger i det området Skudehavnen i Vejle.

Lige før jul kunne maskinerne gå i jorden for at opføre de  30 nye boliger i Vejle. De i alt 3.000 kvm står på det 19. byggefelt ud af i alt 21 byggefelter tæt på både by og fjord.

 - Vi havde lagt en realistisk men dog ambitiøs plan om at have udviklet, solgt og bygget hele området på fem år. Vi er derfor positivt overraskede over, at vi allerede er så langt efter blot to et halvt år. Om alt går vel, vil vi allerede kunne overdrage de sidste boliger til købere og investorer i begyndelsen af 2022, fortæller Rasmus Holbech, Direktør Investorsalg i CASA, i en pressemeddelelse.

Skudehavnens placering tæt på Vejle Fjord og med få minutters gang til centrum af byen er en del af årsagen til, at området er så eftertragtet. En anden grund er byggefelternes størrelse.

- Vi har valgt at dele området op i flere byggefelter. På den måde har det været muligt for flere investorer at købe sig ind, fremfor at alene én investor sætter sig på det hele. Der er projekteret boliger af en eftertragtet størrelse, både hvad angår rækkehusene og lejlighederne. Og så hænger byggerierne arkitektonisk sammen, så området fremstår helstøbt og harmonisk”, forklarer Rasmus Holbech.

Levende område

Når alle 21 byggefelter står færdigbygget, er der tilføjet ca. 18.000 kvm boliger til Vejle, og et nyt boligområde er blevet skabt. Området er opdelt i tre delområder: Strandparken, Strandgaderne og Fjordhusene.

Strandparken på 5.500 kvm opføres som 54 almene familieboliger, mens de resterende 12.400 kvm opføres som 107 private boliger. Det er 3.000 kvm af disse, CASA netop har solgt.

 - Den brede beboersammensætning gør i mine øjne området ekstra attraktivt. Skudehavnen er både relevant for seniorer, unge familier og dem midt imellem. Det skaber liv, udtaler Rasmus Holbech.

Ud til fjorden ligger de eftertragtede rækkehuse, der sælges direkte til private ejere, og i næste række ligger de almene boliger, der udlejes af Lejerbo.

 Casa forventer at sælge de resterende boliger i 2021.

Læs mere om: Casa
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109