23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Kompetente folk i vigtig bestyrelse lover godt for byggeriet

Licitationen-Byggeriets Dagblad gav i starten af oktober, her på lederplads, udtryk for stor begejstring over uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensens (S) etablering af 14 nye erhvervsklynger, herunder en klynge for byggeri og anlæg. Og begejstringen - og forventningerne - er kun blevet større i kølvandet på offentliggørelsen af navnene på personerne i den nye bestyrelse for erhvervsklyngen for byggeri og anlæg.

Som formand er udpeget Martin Manthorpe, direktør for strategi, forretningsudvikling og public affairs i NCC Building Danmark og som næstformænd er udpeget direktør for Danske Arkitektvirksomheder, Lene Espersen, og direktør for Isolerings-Gruppen A/S, Kurt Adamsen.

Solide navne med solide kompetencer. Og bedst af alt: De udgør sammen med de øvrige 12 bestyrelsesmedlemmer et team, som for alvor kan bringe hele værdikæden sammen. Et af målene for erhvervsklyngen er nemlig at fremme innovation, produktivitet, eksport og vækst i en branche, som er præget af et stort innovationsbehov, hastig teknologisk udvikling og krav om bæredygtighed og grøn omstilling i såvel materialer, produkter, byggeproces som drift af bygninger og anlæg.

Det er en ambitiøs dagsorden. Og der er med erhvervsklyngen åbnet mulig for at få forløst en lang række af de potentialer, som branchen kan byde ind med netop i forhold til både innovation, grøn omstilling og ny teknologi.

Velkommen i arbejdstøjet til erhvervsklyngen for byggeri og anlæg!

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156