23948sdkhjf

JJW i spidsen for vinderhold af 11.500 kvm skoleprojekt

Det bliver et hold bestående af JJW Arkitekter, Keingart, Sinuz rådgivende ingeniører og Jørgen Nielsen rådgivende ingeniø­rer, som over de næste fem år skal føre Gladsaxe Kom­munens planer for fremtidens læringsmiljø på Søborg Skole ud i livet. 

Gladsaxe Kommune har indgået kontrakt med vinderholdet, der skal stå for den omfattende modernisering, renovering og udbygning, der skal skabe nye rumme­lige rammer for læring og nye sammenhænge på tværs af årgange og funktioner på skolen. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse. 

Der er afsat 180 mio. kr. til projektet, der udvider den eksisterende skole til tre spor fordelt på cirka 11.500 kvm. 

Fakta: Søborg Skole - modernisering, renovering og udvidelse

Projektet gælder totalrådgivning i forbindelse med modernisering, renovering og udbygning af Søborg Skole.

Projektet er budgetteret til cirka 180 mio. kr.

Gladsaxe Kommune er bygherre.

JJW Arkitekter er valgt som totalrådgiver med Keingart, Sinuz rådgivende ingeniører og Jørgen Nielsen rådgivende ingeniører som underrådgivere.

– Søborg Skole er bygget i en anden tid - eller rettere i mange tider, hvor skolens forskellige bygninger hver især er bygget ud fra den tids ideer om, hvordan læring skal udfolde sig. Det er godt byggeri, men det understøtter ikke moderne krav til faciliteter og læringsmiljø. Derfor glæder vi os over, at Gladsaxe Kom­mune har valgt at prioritere børnenes læringsmiljø højt og benytte denne sporudvidelse til at løfte hele skolens læringsmiljø, udtaler partner og Kreativ direktør i JJW Arkitekter, Katja Viltoft, i pressemeddelelsen.

Et bæredygtighedslaboratorium

Gladsaxe Kommune fokus på bæredygtighed gør sig også gældende for skoleomdannelsen. 

 - Med en kombination af diskret renovering og markant transformation af de eksisterende bygninger, suppleret med nybyggeri i træ skabes en ny sammenhængende og moderne skole med så lille CO2 aftryk som muligt. Byggeriet bliver et bæredygtighedslaboratorium for kommunen og for skolens elever, der helt tæt på kan lære om, hvordan man bygger bæredygtigt, siger Katja Viltoft

Den nye Søborg Skole forventes at stå klar til brug sommer 2025.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14