23948sdkhjf

Casa i milliardhandel på Københavns Vestegn

Investeringsselskabet CapMan Real Estate køber et 37.440 kvm boligprojekt udviklet af Casa i det nye byområde Kirkebjerg i Brøndby. Handlen er på mere end 1 mia. kr., oplyser parterne i en pressemeddelelse. 

Købet sker på vegne af ejendomsfonden Universal-Investment-Luxembourg, og boligprojektet bliver del af pensionskassen Bayerische Versorgungskammers (BVK) portefølje.

Projektet på Søndre Ringvej 27 er købt på forward funding basis af Casa, som også står for opførelsen af projektet. Byggestart er sat til starten af november, og projektet forventes afleveret nøglefærdigt i starten af 2023.

Travl uge for Casa og CapMan

Casa og CapMan løftede mandag i denne uge sløret for et joint venture; køb og renovering af en cirka 5.000 kvm ejendom på Frederiksberg.

Byggestart på renoveringsprojektet forventes i starten af 2021. 

Projektet er fordelt på i alt 463 boliger i fire boligkarréer samt et parkeringshus med plads til størstedelen af parkeringspladserne, så der gives plads til mange grønne arealer.  Lejlighederne, der alle får altan eller terrasse, varierer i størrelsen fra 2-5 værelser – 60 til 107 kvm. 

De 463 boliger er tegnet af Arkitema Architects.

Brøndbys nye grønne område

Boligprojektet på Søndre Ringvej 27 er en del af det nye Kirkebjergområde, hvor Casa også udvikler nabogrunden Søndre Ringvej 33. 

Kirkebjerg skal i de kommende år omdannes fra erhvervsområde til en levende bydel med op mod 2.000 nye boliger. De første boliger forventes at stå færdige i 2021. Der udlægges store, grønne udearealer til gavn og glæde for de kommende beboere samt de omkringliggende naboer.  

For at øge det grønne aftryk, vil de fire nye boligkarréer på Søndre Ringvej 27 desuden blive bygget efter DGNB-guld standarderne.  

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171