23948sdkhjf

Aftale om 110 boliger i Hedehusene

Udviklingsselskabet NærHeden og ejendomsudvikleren AG Gruppen har indgået aftale om andelsboligprojektet Cikoriehaven med 110 boliger, som skal opføres i den østlige del af den nye bydel Nærheden i Hedehusene. 

Bebyggelsen, som bliver fra to til seks etager, er varieret med både rækkehuse, opgangshuse, punkthuse og et parkeringshus. Byggeriet opføres i tegl i forskellige røde og gule nuancer. 

TNT Arkitekter har tegnet andelsboligprojektet. 

Cikoriehaven er det seneste i området, som tager mere og mere form som en rigtig bydel. Boliger skyder op, en skole er ved at blive bygget, en dagligvarebutik er tæt på at åbne, og folk flytter ind. 

– Der er i høj grad brug for forskellige typer af boliger og ejerformer på markedet, og her er andelsboliger en spændende ejerform, udtaler direktør i NærHeden P/S Ole Møller. 

Det hele skal DGNB Guld-certificeres 

Andelsboligprojektet er opkaldt efter blomsten Cikorie, og den grønne tankegang kommer til udtryk ved, at hele projektet opføres efter bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. 

Det grønne gårdrum danner rammen om andelsforeningens fællesskab med legeplads, udekøkken og fælleshus. 

Der er lagt vægt på at trække områdets vilde natur ind i gårdrummet, som får en naturlig og engagtig beplantning, som fremmer biodiversiteten og begrænser driftsomkostningerne for de kommende beboere. Alle egen altan eller terrasse til boligen. 

Salgsstart forventes i foråret 2021.

Udviklingsselskabet Nærheden

NærHeden P/S er et partnerskab mellem Realdania By & Byg og Høje-Taastrup Kommune.

Når bydelen er fuldt udviklet, vil der være omkring 3.000 boliger i bydelen. I løbet af det næste halve år vil omkring 700 boliger være færdigbyggede og en stor del af disse indflyttet. Hertil kommer yderligere 700 boliger, som der er solgt byggeret til og som skal opføres over de næste år.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172