23948sdkhjf

MTH, KPC og Hoffmann i kamp om stor statslig rammeaftale

Bygningsstyrelsen har i dag prækvalificeret tre af otte ansøgere i forbindelse med udbuddet af Bygningsstyrelsens 'Strategiske Rammeaftale'.

Bygningsstyrelsens 'Strategiske Rammeaftale' er en ny fire årig rammeaftale på totalentreprenørområdet, som omfatter planlægning, projektudvikling, projektering og udførsel af bygge– og vedligeholdelsesprojekter i hele landet. 

Den strategiske rammeaftale omfatter opgaver over tre mio. kr., så der fortsat kan indhentes underhåndsbud lokalt i markedet for opgaver under tre mio. kr. Det gælder arbejder indenfor centraladministrationen - herunder politi, domstole og universiteter.

Bygningsstyrelsen har udvalgt følgende tre til at afgive tilbud: 

  • MT Højgaard
  • KPC Herning
  • Hoffmann

Rammeaftalens samlede værdi skønnes til at være på mellem 1,4 mia. kr. og 1,8 mia. kr. over den fireårige periode, er det tidligere kommet frem.

Med prækvalifikationen på plads er man nu klar til at tage næste skridt i udbudsprocessen. 

- Vi er meget tilfredse med det meget stærke felt, der har ansøgt. Det har været et tæt opløb, men der var tre kandidater, der skilte sig særligt positivt ud, siger vicedirektør i Bygningsstyrelsen Signe Primdal Lyndrup, som ser frem mod den videre udbudsproces.

De tre udvalgte ansøgere skal nu afgive et indledende tilbud, hvorefter der er lagt op til en proces med forhandling. Herefter skal de prækvalificerede byde ind med det endelige tilbud.  

Vil etablere langvarige samarbejder
Målet er, at den kommende rammeaftaleholder og Bygningsstyrelsen opbygger et tæt, længerevarende og løbende samarbejde om projekterne. 

- Bygningsstyrelsen forventer på denne måde at kunne inddrage entreprenøren tidligere i projekterne, løse eventuelle udfordringer hurtigt og gnidningsfrit samt styrke et fælles fokus på bedre byggeri, mere kvalitet for pengene og kapaciteten til at efterleve krav til byggeriet for eksempel i forhold sociale klausuler og til grøn omstilling, siger Signe Primdal Lyndrup.

Bygningsstyrelsen forventer, at den 'Strategiske Rammeaftale' vil træde i kraft i starten af 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.171