23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Cembrit og DI Rådgivernes bestyrelse

Niras
Lars Dybdahl Nielsen, 54 år, er ansat hos Niras som projektchef med erfaringer fra blandt andre FL Smidt, hvor han havde ansvaret for den elektriske montage og opstart af cementfabrikker bl.a. i Kina, Chile og Indonesien.

Lars er ingeniør, og skal som projektchef arbejde med installationstungt byggeri, hvor hans gode erfaringer kan være med til at videreudvikle firmaets aktiviteter inden for projektering og planlægning.

Cembrit
Brian Christiansen Bjellum, 38 år, er ansat som projektchef hos byggemateriale-leverandøren Cembrit. Brian bliver ansvarlig for projektmarkedet i Danmark.

Brian har stor erfaring inden for byggebranchen, hvor han senest har siddet i en stilling som salgschef i Fog Hørsholm. Han er oprindeligt uddannet inden for trælast engros.

DI Rådgivernes bestyrelse
Seks nye bestyrelsesmedlemmer er valgt til bestyrelsen for branchefællesskabet for rådgivervirksomheder i Dansk Industri, DI Rådgiverne.

Blandt de nytilkomne findes tre kvindelige profiler: 
Berit Didriksen fra Epinion, 
Jeanette Hansen fra 3XN, 
Nada Maria El-Tal fra Implement, 
Michael Bindseil fra Cowi, 
Torben Bender fra Ernst & Young og 
Tom Kári Kristjánsson fra Plesner.

Kvinder udgør i dag 27 pct. af bestyrelsesmedlemmerne i store danske selskaber viser tal fra en DI undersøgelse - og det tal er også dækkende for rådgiverbranchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13