23948sdkhjf

Boligselskab renoverer ”de fire høje” i Odense for 150 mio. kr.

FAB - Fyns Almennyttige Boligselskab giver de fire boligblokke på Jens Juels Vej i det østlige Odense en stor overhaling. 

De fire blokke i otte etagers højde med i alt 225 lejligheder er opført i 1950erne som et af de første højhusbyggerier i Odense, tegnet af arkitekt Jørgen Stærmose, kaldet Korsløkkeparken C. Nu står bebyggelsen foran en totalrenovering med en budgetøkonomi på 150 mio. kr., oplyser det almennyttige boligselskab. 

Erik Arkitekter Erik Arkitekter er totalrådgiver for det almene boligselskab i forbindelse med udbuddet, der gennemføres efter forudgående prækvalifikation og med efterfølgende tilbudsgivning efter tidligt udbud med forhandling. 

Totalrenoveringen udføres som otte hovedentrepriser: Jord-, beton- og murer, Tømrer, Maler, Inventar, VVS, El samt Elevator og Altanentreprisen. 

De 225 boliger i ’de frie høje’ er hovedsageligt treværelses lejligheder på omkring 82 kvm, herudover findes tagetage med pulterrum, samt kældre. 64 boliger skal ombygges til tilgængelige boliger med nye altaner mod havefacaden. 

I tilknytning til etageejendommene findes vaskeri og fælleshus, med selskabslokale og gæsteværelser, samt garager, som renoveres i mindre grad. 

Grundarealet er cirka 22.538 kvm med et bebygget areal på 2.200 kvm og et samlet boligareal på cirka 17.708 kvm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157