23948sdkhjf

Københavnerarkitekter tager næste skridt i generationsskifte

Arkitektfirmaet Plan1, der er en del af Cobblestone-koncernen, kører videre med et generationsskifte. 

I marts i år blev Jesper-Max Larsen udpeget som ny adm. direktør i Plan1 Cobblestone Architects. Nu justerer virksomheden så sin partnerstruktur. 

Ind i partnerkredsen træder arkitekt, Nicolaj W. Sevel, og bygningskonstruktør, Kasper Bentzen-Bilkvist Rasmussen, begge 33 år, der afløser de to arkitekter, Henrik Suhr og Troels Lergaard. Det skriver Plan1 i en pressemeddelelse. 

- Nicolaj Sevel og Kasper Rasmussen tilfører bestyrelsen og virksomheden en fornyet energi samt en masse nye idéer. De er mennesker med stærke holdninger, ambitioner og en klar retning, siger bestyrelsesformand Martin Yde i pressemeddelelsen. 

Mere fokus på bred rådgivning til bygherrer
Ændringerne sker med firmaets egne ord for at understøtte nye strategiske tiltag og positionen i markedet. 

- Vi vil gerne have mere fokus på den brede rådgivning til de professionelle bygherrer, som koncernen i forvejen servicerer, og det langsigtede forhold til bygherren, siger Kasper Bentzen-Bilkvist Rasmussen, fungerende markedschef for bygherrerådgivning, og tilføjer, at det kan firmaet som en del af Cobblestone-koncernen.

- Samtidig vil vi fokusere mere på at rådgive inden for bæredygtighed. Den grønne omstilling er kommet for at blive, og verdensmålene og DGNB-certificeringer er centrale konkurrenceparametre i bygge- og ejendomsbranchen, uddyber Nicolaj Sevel, markedschef for byggeri. 

Plan1 Cobblestone Architects’ arbejder blandt andet med med renoveringer, transformation af eksisterende bygninger samt restaurering og bæredygtighed. I mere end 30 år har firmaet især rådgivet boligforeninger. Selvom dette stadig udgør en del af ordrebogen, er andelen af mere traditionelle arkitekturopgaver stigende og markant større i dag end for fem år siden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125