23948sdkhjf

Generationsskiftet fortsætter: Duo tager roret hos Høyrup & Clemmensen

Efter 16 år som administrerende direktør stopper Tom Lindquist i Høyrup & Clemmensen. Det sker den 30. november 2019 som led i det igangværende ejerskifte i den ejerledede teknik- og el-installatører. 

Det oplyser Høyrup & Clemmensen i en pressemeddelelse. 

Til den tid bliver der plads til yngre, men alligevel velafprøvede kræfter i den øverste ledelse. 

Ny administrerende direktør bliver Søren Østergaard fra 1. november 2019. Han har været ansat hos Høyrup & Clemmensen siden 1999, har været en del af ejerledelsen siden 2003 og har i en lang årrække bestridt posten som teknisk direktør. 

- Vi i bestyrelsen ser det som et naturligt skridt i det generationsskifte, som netop nu foregår i ejerkredsen. Med Søren ved roret får vi en direktør med stor sans for forretningsudvikling, kommerciel tænkning og en person med dyb indsigt i den faglige udvikling, som vores branche netop nu står i midten af, siger bestyrelsesmedlem Jørgen Østergaard Hansen i pressemeddelelsen. 

Selv siger Søren Østergaard, at det er hans mission, at Høyrup & Clemmensen forsat skal være førende inden for el- og teknikfagene og blive ved med at innovere og udvikle. 

Med i ejerledelsen har han 50-årige Lars Kent, der blev ny medejer og driftsdirektør hos Høyrup & Clemmensen i juni i år. Lars Kent har livslang erfaring i teknik- og installationsbranchen, de seneste 27 år hos Lindpro.  

Høyrup & Clemmensen beskæftiger aktuelt ca. 125 medarbejdere og havde sidste år en bruttofortjeneste på 36,7 mio. kr. og et overskud på 8,6 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14