23948sdkhjf

Aarhus-tegnestuer bag skoleudvidelse i Lisbjerg

Anden og sidste etape af Lisbjergskolen skal stå færdig i november næste år

Et nyt strategisk partnerskab om læringsarkitektur mellem Link Arkitektur og Smak Architects kickstartes med en udvidelse af Lisbjergskolen ved Aarhus.

Projektet er et af de vigtige skridt i realiseringen af de visionære planer for det nye, bæredygtige byområde syv kilometer nord for Aarhus, der vil forene det bedste fra forstad og by.

Lisbjergskolen med knap 400 elever bliver bygget i to etaper. Første etape blev taget i brug i 2008. Og nu tager bygherre, elever og personale så hul på anden etape, der indebærer en udvidelse på 2.000 kvadratmeter, så skolen i slutningen af 2019 kan tilbyde fra spor på alle årgange fra 0. til 9. klasse.

Projektet omfatter nye læringsområder til udskolingen samt en udvidelse af den eksisterende idrætshal med bevægelsessale til motorik, dans og musik.

- På Lisbjergskolen arbejder vi med at skabe en stor repræsentation af mange forskellige rum. Disse differentierede læringsrum understøtter nemlig forskellige læringsstile og metodikker. Mange børn opholder sig op imod halvdelen af døgnet i skole og fritidsordning. Derfor betyder et inspirerende undervisningsmiljø meget. Hvis man har et superfedt køkken, får man lyst til at lave mad. Det fungerer på samme måde med skolen. Attraktive omgivelser motiverer læring og trivsel, fortæller Martin Roald Schrøder Poulsen fra Smak.

C.C. Contractor er totalentreprenør og går i gang med byggeriet efter sommerferien. ÅF Buildings Danmark er rådgivende ingeniør. Budgetrammen for er 33 mio. kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126