23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Solar Industri, Solar Polaris, Domea.dk, Bomidtvest, Xella og Sweco

Solar Industri
Thomas Meyer er ansat som salgschef i Region Øst. Thomas har i en lang årrække arbejdet med teknik, salg og ledelse inden for industri og automation og bliver ansvarlig for salg af produkter og services til Solars Industrikunder øst for Lillebælt.

Solar Polaris
Michael Parbo Falk er ansat som projektleder hos Solar Polaris. Michael kommer fra en stilling som afdelingsleder i Gaiasol og har tidligere været projektleder i Gaia Solar. Han er uddannet elektriker i 2007 og i 2013 videreuddannede han sig som elinstallatør.

Michael har flere års erfaring i ledelse af projekter både inden for fag-, hoved- og totalentrepriser - blandt andre store ESCO-projekter på Hvidovre Hospital og Roskilde Universitet.

Domea.dk
Poul Rasmussen (billedet)er genvalgt som bestyrelsesformand for den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Samtidig blev Svend Overgaard genvalgt som næstformand.

Bomidtvest
Karsten Kongsgaard er ansat som byggeleder hos Bomidtvest. Karsten kommer fra en stilling som lokalinspektør hos Lejerbo og har tidligere været selvstændig tømrer.

Hans opgave bliver at sikre en smidig overgang fra udførelsesfasen til aflevering og idriftsættelse ved renoveringer og nybyg. Samtidig bliver Karsten sparringspartner for driftsafdelingens inspektører omkring byggetekniske løsninger på den øvrige boligmasse i Bomidtvest.

Xella
Lars Nygaard, 53 år, bliver ny salgsdirektør hos Xella Danmark. Lars har senest været salgsdirektør og regionschef i Optimera. Derudover har han tidligere været trælastdirektør hos Brejnholts Tømmerhandel i Aarhus samt administrerende direktør hos H+H Danmark og H+H Norge. Han har en HD i afsætning og er derudover udlært som trælastmand.

Sweco
Morten Holle er ansat som chefrådgiver i afdelingen for Facilities Management i Glostrup.

Morten er uddannet elektriker og stærkstrømsingeniør og startede sin karriere i Niras for 30 år siden, som projekterende, projektleder og senere afdelingsleder. Senest har han været bygge- og teknikchef for Hillerød Hospital.



Jan Nørregaard er ansat som byggeleder i afdelingen for Projekt- og Byggeledelse i Glostrup.

Jan er uddannet tømrer og har i mere end 20 år været selvstændig med eget byggefirma. Jan kommer senest fra en stilling som projektleder hos Jørgens Friis Poulsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172