23948sdkhjf

Modulbygger står bag midlertidig politiskole

Egil Rasmussen A/S står for hovedentreprisen, mens Mobilhouse fungerer som underleverandør

Mobilhouse er underleverandør til den midlertidige politiskole i Fredericia, som forventes klar til brug i september. Det sker i et lokalt samarbejde med Egil Rasmussen A/S, der står for hovedentreprisen.

Tre klasserumslænger
- Vi er beærede over, at blive udvalgt til at etablere den nye midlertidige politiskole. Det er et stort projekt og vi er glade for at kunne benytte vores spidskompetencer inden for modulbyggeri til at sikre gode rammer for politieleverne og organisationen bag, siger Benny Møller, adm. direktør i Mobilhouse, der blev grundlagt i 1951.

Politiskolen - der primært bliver beklædt med Rockpanel i antracitgrå som en sammenhængende facade - er cirka 4.500 kvadratmeter og etableres som pavillonbygninger (se eksempel til højre).

Hovedbygningen er organiseret i tre klasserumslænger omkring et centralt dobbelthøjt atrium, der skal anvendes til magtanvendelses- og selvforsvarstræning.

Derudover etableres der pavillonbygning for omklædning og bad på skolen, som får en kapacitet til 288 studerende og 50 lærere.

Læs mere: Modulbygger øger indtjeningen efter strategiskifte

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125