23948sdkhjf

Modulbygger øger indtjeningen efter strategiskifte

Et øget fokus på salg - frem for udlejning - er med til at løfte bundlinjen hos Mobilhouse

Byggeriet med præfabrikerede moduler er i fremgang. Det konkluderede Licitationen - Byggeriets Dagblad i sidste måneds brancheanalyse med baggrund i nye regnskabstal fra en håndfuld af branchens toneangivende aktører.

Tendensen bekræftes af de nye regnskabstal fra Mobilhouse, der har sit hovedsæde i Fredericia.

- Modulbyggeriet har i mange år været lidt udskældt og har båret præg af kedelige barakbyer. Det vil vi gerne ændre på og markedet har heldigvis taget rigtigt godt imod vores nye moduler, siger adm. direktør Benny Møller.

Han har set bruttofortjenesten vokse med 14 procent til 53 mio. kroner i 2017, mens resultatet før skat tog et tilsvarende hop fra 17 til 19 mio. kroner.

Individuelle behov
Det skyldes blandt andet, at Mobilhouse har udvidet paletten, så fokus er skiftet fra udelukkende at være på udlejning af moduler til også at omfatte salg. Blandt andet derfor har Mobilhouse lanceret en ny og fleksibel modulserie, som lever op til det nye bygningsreglement BR18.

- Vi er overvældede over den interesse de nye produkter allerede har skabt i markedet med det resultat, at vores nye produktionsfaciliteter på 3.500 kvadratmeter, som blev taget i brug 1. marts i år, er flot booket med spændende ordrer, siger Benny Møller, som også har lanceret et nyt designprogram, der skal gøre det let for kunderne at tilpasse modulerne til deres individuelle behov og ønsker.

- Vi ser en større og større interesse for køb af vores nye produkter og nu kan kunderne selv konfigurere løsningerne på vores hjemmeside. På den måde opnår kunderne den størst mulige fleksibilitet og de kan i ro og mag sidde og designe netop deres løsning, hvad enten det er en kontorbygning, en børnehave eller et boligkompleks, de har brug for.

Læs mere om Mobilhouse: Modulbygger står bag midlertidig politiskole

Mobilhouse A/S
Mio. kroner 2017 2016
Bruttofortjeneste 53,4 46,9
Driftsresultat 21,1 18,8
Resultat før skat 19,2 17,1
Egenkapital 63,2 54,4
Regnskabsåret er afsluttet 31. december 2017

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127