23948sdkhjf

Landinspektør lander rammeaftale med Hofor

Lifa skal de kommende år udføre landinspektørydelser hos hovedstadens forsyningsselskab

Landinspektørfirmaet Lifa skal i de næste to år stå for alt landinspektørarbejde for Hovedstadens Forsyningsselskab, Hofor.

Lifa har vundet en to-årige rammeaftale med forsyningsselskabet, der omfatter tinglysning, udredning af matrikel- og ejendomsdata, matrikulært arbejde samt opmåling og afsætning.

Hofor og Lifa har tidligere arbejdet sammen, og den vundne ordre betyder, at Lifa, der har hovedkontor i Odense, styrker sin landinspektørforretning i hovedstadsområdet, hvor Lifa allerede har kontor i Glostrup.

- Når samarbejdet kommer op at køre, styrker det Lifas kompetencer yderligere og giver mulighed for at udvikle nye værdiskabende koncepter sammen med Hofor indenfor både de ejendomsjuridiske temaer, men ikke mindst endnu bedre digitale GIS-løsninger, som vi allerede er kendt for, og som efterfølgende kan bredes ud til andre kunder, siger direktør i Lifa Jens R. Schrøder i en pressemeddelelse.

På vej mod bedste år
Den vundne opgave sikrer, at Lifa kommer til at spille en vigtig rolle i Hofors forsyningsaktiviteter inden for vand, spildevand, fjernvarme, bygas, fjernkøling, vind og kraftvarme.

Det giver ifølge Jens R. Schrøder landinspektørfirmaet endnu mere at se til i et allerede travlt år, som har været præget af kraftig vækst og et salg, der får 2017 til at tegne til at blive et rekordår for virksomheden.

Lifas seneste regnskab fra 2016 viste en fremgang i bruttofortjenesten på godt 6,5 mio. kroner til 86,3 mio. kroner, mens bundlinjen faldt fra 12,2 til 11,4 mio. kroner.

Læs mere om: Lifa
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188