23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Cembrit og Færch & Co

Cembrit
Carsten Ejberg Jensen, 54 år, kan fejre 25 års jubilæum hos tag- og facadeproducenten Cembrit i Aalborg. Carsten blev i 1991 ansat i salgsafdelingen hos Dansk Eternit, der i 2008 skiftede navn til det nuværende Cembrit. Fra 2002-2006 arbejdede han som afdelingsleder, hvorefter han siden har arbejdet som salgskonsulent inden for specialprodukter. Carsten har siddet i bestyrelsen for Cembrit Holding som medarbejderrepræsentant i otte år, ligesom han også sad i bestyrelsen for Dansk Eternit i en årrække. Derudover fungerede han som arbejdsmiljørepræsentant i to år. 

Sarah Elisabeth Hirsch Menne, 24 år, er ansat som receptionist hos Cembrit. Hendes primære arbejdsopgaver bliver at betjene receptionen, varetage kontakten til kunderne samt udføre administrative opgaver inden for internt salg.

Sarah Elisabeth Hirsch Menne blev uddannet salgsassistent i 2015 efter to års ansættelse som salgsassistentelev hos ALDI. Hun har desuden været ansat ved Retten i Aalborg, hvor hun har haft ansvaret for en række kontoropgaver.

Færch & Co.
Anton Sidelmann, 68 år og tømrersvend, kan fejre 45 års jubilæum hos tømrervirksomheden Færch & Co i Solbjerg. I 1972 begyndte den unge tømrersvend hos Solbjerg Tømrer- og Murerforretning, hvor der var travlhed med at bygge svinestalde og kostalde. Siden er virksomheden vokset, opgaverne har forandret sig, og efter et opkøb er navnet ændret til Færch & Co. Men den nu 68-årige Anton er der stadig - uden planer om at gå på pension. I en seniorordning passer Anton sit job som servicemand, hvor han betjener en række af tømrervirksomhedens faste kunder. I dag har tømrervirksomheden over 120 mand i de to afdelinger i Solbjerg og Aalborg, og ud over Anton Sidelmann beskæftiger Færch & Co yderligere to seniormedarbejderne med høj anciennitet, nemlig Aage John Christensen på 64 år og Palle Sørensen på 66 år. De har henholdsvis 40 og 20 år i virksomheden på CV’et.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172