23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra JJW Arkitekter, Mangor & Nagel og Krifa
JJW Arkitekter

Katja Viltoft, arkitekt og partner hos JJW Arkitekter fylder 50 år i morgen.

Med begge ben på jorden og en ukuelig optimisme har hun de sidste 10 år været med til at udvikle JJWs faglige profil og kultur under overskriften "Særliggørelse af det Almindelige", specifikt med fokus på bygninger og rum til arbejde.

Katja Viltoft tror på, at rum kan skabe forandring, og når vi alle tilbringer så meget tid på vores arbejdsplads må det være vigtigt at arbejde arkitektonisk og strategisk med disse rum. Med udgangspunkt i JJW’s scrapbog "Den Skræddersyede Arbejdsplads" har hun gennem de sidste ti år udviklet, bygget og indrettet arbejdspladser for mere end 5000 personer i både offentlige og private organisationer, altid i dialog med organisationen om hvordan de nye rum kan skabe mere trivsel, større effektivitet og daglig glæde. JJW Arkitekter har selv taget sin egen medicin ved at flytte alle 80 mennesker ind i et stort åbent seks meter højt kontor på Frederiksberg, kaldet JJW Værkstedet.

Katja Viltoft slår dagligt et slag for forskellige vidensdelingsinitiativer, der sikrer at tegnestuens medarbejdere lærer og bliver inspirerede af hinandens succeser - og fejl for den sags skyld. Hun er ikke bange for at dele ud af JJW Arkitekters viden og er blandt andet initiativtager til vidensdage, saloner og scrapbøger, der rejser samfundsmæssige spørgsmål, og inviterer omverdenen indenfor for at fortælle om tegnestuens bud på nye løsninger.

Katja Viltoft har ud over arbejdet som partner hos JJW Arkitekter en række tillidshverv. Som næstformand i brancheforeningen Danske Arks bestyrelse arbejder hun aktivt for at synliggøre arkitekterhvervet og skabe de bedste rammer for drive arkitektvirksomhed i Danmark. På den akademiske front har hun som tidligere underviser på arkitektskolerne, tilknyttet censor og fagdommer i arkitektkonkurrencer fokus på den faglige og kunstneriske udvikling af arkitektfaget.

Hun er gift med Flemming Overgaard, der er partner i Keingart Arkitekter. Parret bor på Frederiksberg med deres to piger på 20 og 17 og deres dreng på 13 år. Uden for arbejdstid finder man Katja Viltoft i gang med praktiske projekter eller spændende mad, helst til rigtig mange mennesker, hvis hun ikke er forsvundet langt væk i en god bog.

Mangor & Nagel

Arkitektfirmaet Mangor & Nagel har udvidet sin bestyrelse med Jacob Hastedt.

w"Jeg glæder mig til at træde ind i bestyrelsen hos Mangor & Nagel og bruge min brede erfaring fra mere end 25 år i reklamebranchen i ind-og udland " siger Jacob Hastedt, der i dag er arbejdende bestyrelsesformand og medejer hos reklamebureauet Bates Y&R.

Foruden Jacob Hastedt består bestyrelsen i Mangor & Nagel af formand Jørn Martin Bank samt Karsten Nagel og Torben Nagel. Mangor & Nagel har cirka 80 medarbejdere.

Krifa

Anja Bonde Holmgren, a-kassekonsulent i fagforbundet og a-kassen Krifa, fylder 50 år i dag. Hun har været a-kassekonsulent i Krifa Odense fra 1996 til marts i år, hvor hun skiftede til Kolding-afdelingen. Hendes arbejde består primært i at servicere ledige medlemmer.

Anja Bonde Holmgren er uddannet boghandlermedhjælper og kontorassistent og har tidligere arbejdet boghandlermedhjælper, forlagssekretær og kontorassistent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096