23948sdkhjf

Jysk typehusfirma åbner på Sjælland

Danhaus vil gerne bygge mere end de nuværende 300 huse om året, og Esbjerg-virksomheden ser et stort potentiale for vækst på Sjælland.

Det er årsagen til, at Danhaus nu har slået dørene op for en afdeling i Herlev.

- Vi bygger i dag mellem 130 og 150 huse på Sjælland, men vi kan sagtens vokse mere på det sjællandske marked, hvor der er stor efterspørgsel efter kvalitetshuse, og så vil vi gerne være tættere på kunderne og byggeprocessen, siger administrerende direktør Johannes Schmith.

Danhaus er i samarbejde med Reka Gruppen i gang med at at opføre 48 rækkehuse i Hvissinge ved Glostrup, og sideløbende er et projekt med 34 rækkehuse på vej i Vallensbæk Nordmark.

Danhaus’ nye afdeling er beliggende i Visionhouse på adressen Lyskær 8C i Herlev og bemandes af to sælgere, to byggeledere samt en entreprisechef.

I afdelingen er der blevet plads til et showroom på 100 kvadratmeter, og ifølge Johannes Schmith giver det helt nye muligheder:

- Tidligere har vi alene haft mulighed for at invitere kunder inden for i vores prøvehuse på Sjælland. Showroomet giver os helt nye muligheder for at kunderne kan se, røre og drøfte materialer. Selv om vi lever i en digital tidsalder, så er det bare rart både for kunderne og os selv at være tæt på, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175