23948sdkhjf

HusCompagniet lander aftale på 370 rækkehuse efter køb af husfabrik

I Tingbjerg står otte prøve-rækkehuse færdige og beboede. Nu får de flere hundrede nye naboer.

To af de største aktører inden for henholdsvis ejendomsudvikling og husbyggeri, NREP og HusCompagniet, har således indgået en rammeaftale om opførelse af op til 370 rækkehuse i området. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Tidligere var husbyggeren Danhaus i Esbjerg valgt som totalleverandør på projektet, men efter HusCompagniets opkøb af Danhaus’ fabrik i Esbjerg tidligere i år er en ny aftale mellem HusCompagniet og NREP nu faldet på plads.

– Jeg er meget glad for aftalen, der flugter med vores strategi for vores voksende rækkehussegment. Projektet passer som fod i hose med vores ekspertise, nemlig storskalaproduktion af huse med vægt på mere bæredygtige materialer og kvalitetsbyggeri, og det ser jeg frem til at arbejde med i de kommende år i samarbejde med NREP, siger Martin Ravn-Nielsen, adm. direktør i HusCompagniet, i pressemeddelelsen.

Projektet omfatter cirka 35.000 etagemeter fordelt på 370 rækkehuse i to plan, og vil bestå af både ejer- og lejeboliger. Der er tale om rækkehuse med bæredygtighedscertificering på guldniveau efter DGNB-standarden.

Bygger på ny husfabrik

Aftalen bliver understøttet af HusCompagniets nyerhvervede fabrik i Esbjerg, hvor træskeletterne til rækkehusene skal bygges - samme sted som de blev bygget under den oprindelige aftale mellem NREP og Danhaus.

– Vi har god erfaring med DGNB-certificering fra vores første fælles projekt, og det bæredygtige element bliver kun styrket yderligere ved produktionen på vores nyerhververede fabrik, siger Søren Ravn, B2B-direktør i HusCompagniet.

Han henviser dermed til, at parterne i november 2021 indgik deres første samarbejde om at bygge 23 tryghedsboliger til ældre beboere i forbindelse med friplejehjemmet Helene Mariehjemmet i det store byudviklingsprojekt Troldebakkerne i Helsinge.

Samarbejdet mellem Nrep og Huscompagniet i Tingbjerg strækker sig frem til 2024.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Danhaus
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141