23948sdkhjf

Tidligere topchef i Danske Bank bliver formand for jysk entreprenør

Eivind Kolding skal sikre udviklings- og entreprenørselskabet Casas fortsætte vækst, efter nye ejere kom til i maj
Den tidligere topchef hos Mærsk og Danske Bank, Eivind Kolding, er tiltrådt som ny bestyrelsesformand for udviklings- og entreprenørselskabet Casa i Horsens.

Interview: Ny Casa-styrmand klar til aktiv rolle

Udnævnelsen sker efter, at kapitalfonden CataCap i april blev ny hovedaktionær i Casa . Eivind Koldings tiltræden er derfor et led i en større udviklingsplan, som Casas ledelse og CataCap i fællesskab har iværksat for at understøtte en fortsat vækst over de kommende år.

Siden 2012 har Casa vækstet med gennemsnitligt 55 procent om året og rundede i 2015 den ene milliard kroner i omsætning og et resultat før skat på 86,7 mio. kroner . Denne fortsatte udvikling mener aktionærer og ledelse, at Eivind Kolding er den rette til at sikre.

”Casa oplever fortsat høj vækst, og vi fokuserer derfor benhårdt på at udvikle organisationen og processer, så vi kan bygge videre på den høje kvalitet selskabet er kendt for. Jeg er meget entusiastisk omkring det kommende samarbejde med Eivind Kolding og er sikker på, at hans strategiske, operationelle og finansielle erfaring fra større selskaber i høj grad kan komme os til gode”, udtaler Casas grundlægger og adm. direktør Michael Mortensen i en pressemeddelelse.

Fyret i Danske Bank

Eivind Kolding har tidligere været adm. direktør i Maersk Line og formand for Danske Bank, inden han blev bankens adm. direktør i 2012. Året efter blev han fyret og tiltrådte i 2014 hos Novo A/S, der er holdingselskabet bag medicinalgiganten Novo Nordisk A/S. Her var han frem til februar i år.

Eivind Kolding ser Casas markedsposition i byggebranchen som stærk.

”Casa er et fantastisk spændende selskab, som gennem kommerciel nytænkning og konsekvent satsning på kvalitet og kundepleje har opnået en stærk markedsposition i byggebranchen. Casa har et stort potentiale for yderligere vækst, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ledelsen og CataCap for at styrke organisationen og sikre en bæredygtig udvikling i de kommende år”, siger Eivind Kolding.

Eivind Kolding er tiltrådt som formand pr. 1. juli.

Interview: Ny Casa-styrmand klar til aktiv rolle
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126