23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Orbicon, Dansk Boligbyg, Dades, Leca A/S, Rambøll, Mangor & Nagel og Krifa
Niras

Bo Frandsen, 50 år, er ansat som seniorprojektleder hos rådgivningsvirksomheden Niras. Han er uddannet civilingeniør og kommer fra en tilsvarende stilling hos rådgivningsvirksomheden Alectia, hvor han de seneste tre år blandt andet har været delprojektleder for udførelsen af de udvendige arealer i forbindelse med havnebyrumsprojektet Urban Media Space i Aarhus og medvirket ved et projekt for Dansk Center for Partikelterapi i Skejby.

Bo Frandsen har 23 års erfaring fra rådgiverbranchen, hvor han har arbejdet med bolig-, erhvervs- og undervisningsbyggeri. Han har mange års erfaring i forbindelse med totalentrepriser og deltagelse i konkurrencer.

Hos Niras skal Bo Frandsen arbejde med projektledelse og projekteringsledelse. Hans første projekt er NRGi Company House, der bliver et kombineret bolig- og kontorbyggeri i Horsens.

Orbicon

Lars Sloth, 52 år, er tiltrådt som direktør for rådgivningsvirksomheden Orbicons miljødivision. Han kommer fra en stilling som business unit director for Miljø Vest i rådgivningsvirksomheden Niras, hvor han også havde ansvaret for udvikling af miljøaktiviteterne i Niras Norge.

Lars Sloth er uddannet geolog og har senere suppleret med en MBA. Han har tidligere været afdelingschef i Orbicon og vender efter to år tilbage som direktør for miljødivisionen.

På Orbicons kontor i Aarhus skal han sikre fortsat vækst inden for områderne miljø og arbejdsmiljø, finde nye forretningsmuligheder, udvikle internationaliseringen af miljødivisionen og øge fokus på de private kunder.

Lars Sloth overtager stillingen som direktør for Niras’ miljødivision efter Marianne Madsen.

Hun fortsætter som direktør for Orbicons byggeridivision.

Dansk Boligbyg

Entreprenørvirksomheden Dansk Boligbyg har ansat nye medarbejdere.

Niels-Jørgen Düring, 50 år, er ansat som projektleder i virksomhedens afdeling i Roskilde.

Han er uddannet tømrer i 1986 og bygningkonstruktør fra Odense Byggetekniske Højskole i 2001. Niels-Jørgen Düring har siden 2009 været beskikket byggesagkyndig ved Byggestyrelsen.

Sandra Glassau Jørgensen, 27 år, er ansat som afdelingskoordinator i afdelingen i Horsens. Hun er uddannet forretningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen Aaarhus Universitet i år og diplomingeniør i byggeri samme sted sidste år.

Sandra Glassau Jørgensen har tidligere arbejdet i en logistikvirksomhed i Aarhus og et år som pricing approval manager hos den tyske elektronikvirksomhed Infineon Technologies.

Dades

Louise Quaade, 52 år, er ansat som key account manager i ejendomsforvaltningsselskabet Deas. Hun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og kommer senest fra en stilling som kundekonsulent hos ejendomsselskabet Jeudan.

I sin nye stilling hos Deas bliver Louise Quaade ansvarlig for relationer til en portefølje af selskabets investeringskunder.

Leca A/S

Tonny Hedevang har overtaget ansvaret for Leca A/S’ vedligeholdelsesafdeling på Hingeværket ved Randers. Tonny Hedevang har været ansat i Leca-koncernen siden 2011 og arbejdet med forskellige opgaver. Han kommer senest fra en funktion som sikkerheds-, kvalitets- og dokumentationschef.

Rambøll

Hanne Christensen, managing director i rådgivningskoncernen Rambølls vandsektion, Ramboll Water, er valgt som nyt medlem af bestyrelsen for Eksportforeningen, der repræsenterer omkring 560 danske eksportvirksomheder.

Hanne Christensen er øverste chef for de omkring 750 ansatte i Ramboll Water’s 750 ansatte i Europa, USA og Asien. Hun arbejder blandt andet med bæredygtighed og klimaforandringer og er medlem af Rambølls Board for Liveable Cities. Inden hun kom til Rambøll i 2004 arbejdede Hanne Christensen blandt andet i olie- og gasindustrien og som chef for miljøtilsynet i det daværende Vestsjællands Amt.

Mangor & Nagel

Claus Smed Søndergård er ansat i arkitektvirksomheden Mangor & Nagel.

Han er uddannet arkitekt, MAA, og kommer fra en stilling som partner i Domus Arkitekter, hvor han de seneste 18 år blandt andet har haft fokus på bolig- og institutionsbyggeri. Claus Smed Søndergård har arbejdet med DGNB-certificering, siden ordningen blev lanceret for fire år siden.

Ud over det daglige arkitektarbejde har Claus Smed Søndergård i en årrække undervist på Kunstakademiets Arkitektskole og været fagdommer i en række arkitektkonkurrencer.

Krifa

Anna Christina Taulborg, specialkonsulent i fagforbundet og a-kassen Krifa har ti års jubilæum i morgen.

Hun begyndte i a-kassen, skiftede til it-afdelingen, men vendte efter fire år tilbage til a-kassen, hvor hun i dag arbejder i systemafdelingen og har ansvaret for, at Krifas breve er skrevet i et forståeligt sprog, tester systemopdateringer og står for at udsende feriemeddelelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188