23948sdkhjf

De bedste til bygge-IT

De fem vindere af konkurrencen Danmarks mest IT-parate håndværksvirksomheder hædres på Dansk Byggeris IT-messe
Kampen om at bliver Danmarks mest IT-modne håndværksvirksomhed har været benhård i år. Hele 68 virksomheder har været nomineret og dommerkomiteen har stiftet bekendtskab med rigtig mange gode IT-implementeringer.

Det er Licitationen – Byggeriets Dagblads søsterblad Mester Tidende, som har haft jagten i gang for at finde de mest IT-modne håndværksfirmaer Det er sket i tæt samarbejde med byggeriets IT-rådgiver BASIT.

Krævende kåring

De 68 nominerede virksomheder er alle på hver deres måde meget IT-modne og den endelige kåring har således været en krævende proces.

Generelt er det sådan, at mange virksomheder har set værdien i IT-værktøjer inden for administration og økonomisk styring. Det følger godt tendenserne fra byggebranchen, hvor IT-investeringerne tages primært i forhold til netop den økonomiske styring af forretningen.

Investerer i løsninger

Investeringer i løsninger til tidsregistrering, kvalitetssikring og dokumenthåndtering er dog også kraftigt stigende, og mange af de nominerede virksomheder har implementeret meget brugbare IT-værktøjer i forhold til at styre produktionen, byggesagerne og kommunikationen.

Der er ved den endelige udvælgelse lagt stor vægt på, at vindervirksomhederne har investeret i standard IT-værktøjer, det vil sige IT-værktøjer, som andre håndværksvirksomheder umiddelbart også kan købe og implementere direkte i deres virksomhed.

Det har ikke været et mål, at virksomhederne skal have medarbejdere med dybe IT-kompetencer ansat, eller at de er med i IT-udvikling af IT-værktøjer.

Det handler mere om plug-and-play og hurtig nyttevirkning.

Læs også: " Få overblik over bygge-IT på en halv dag ".

Her er vinderne
Tilbudsgivning: Jan Drøhse Tømrer- & Snedkerforretning ApS, Løgumkloster
Planlægning: Knudsker EL ApS, Rønne
Udførelse: Multimontage A/S, Stoholm
Aflevering: Juul & Nielsen, Lystrup
Administration: Koed Tømrer og Byggeforretning ApS, Kolind
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094