23948sdkhjf

Få overblik over bygge-IT på en halv dag

Brancheorganisationen Dansk Byggeri holder for femte gang messe for IT-interesserede medlemsvirksomheder
Dansk Byggeris IT-messe 2016 er stedet hvor håndværks- og entreprenørvirksomheder kan se, prøve og sammenligne de bedste IT-værktøjer til bygge- og anlægsbranchen. Det hele er samlet ét sted, og messen er opbygget, så det er muligt at komme hele vejen rundt om de mange IT-muligheder på blot en halv dag.

Dansk Byggeri har afholdt sin IT-messe siden 2012, og i år kommer den for første gang til Fyn. Det sker i Middelfart den 10. februar. Messen finder derudover sted den. 9. og 11. februar i henholdsvis Taastrup og Aarhus.

Rundt om hele virksomheden

Dansk Byggeri og byggeriets IT-rådgivningsfirma BASIT har samlet et stærkt udstillerhold, der ud over at dække alle prisklasser kommer rundt om hele driften af virksomheden – lige fra tilbudsgivning til afslutning og kvalitetssikring og selvfølgelig også den økonomiske styring.

Messen er opdelt på fire kerneområder, som dækker IT-behovene i de fleste håndværks- og entreprenørvirksomheder.,Det gælder administration, produktion, dokumentation og byggesagsstyring samt kommunikation. Når det gælder administration, kan IT-værktøjer afhjælpe den økonomiske styring af forretningen. Og netop økonomisk styring er et af nøgleordene når der er tale om optimering af virksomheden.

Styr på økonomien

Med gode værktøjer kan man holde styr på økonomien på sagerne, sørge for at fakturaer bliver håndteret smart, og garantere at man altid har overblik over hele virksomheden.

Når det gælder produktion er det muligt i dag med IT-værktøjer at udføre tids- og materialeregistreringer direkte på pladsen eller i servicevognen. Dermed opnår man, at forbruget bliver registreret mens sagen er i frisk erindring. Samtidig kan man med produktionsstyrings-værktøjer planlægge produktionen og dermed udnytte kapaciteten bedst muligt.

Meget køretid kan spares, hvis arbejdssedler sendes direkte til håndværkerne, så de ikke først skal forbi kontoret og hente dem.

Professionelle værktøjer

Når det gælder dokumentation og byggesagsstyring, så er det afgørende at starte sagerne rigtigt med kalkulationer - baseret på professionelle kalkulationsværktøjer. Få samtidig styr på alle virksomhedens dokumenter og slip for at skulle lede efter sagsdokumenterne i forskellige mapper på skrivebordet eller ringbind på kontoret.

Få afsluttet sagerne rigtigt med kvalitetssikring, som kan deles med kunderne og samarbejdspartnerne. Flere IT-leverandører har specialiseret sig netop i IT-værktøjer, som gør registreriwwngen af kvalitetssikringen nemt og hurtig – så det kan klares direkte på svendenes telefoner.

Endelig handler det om kommunikation. Det gælder om at fange alle kunder ved at lade en anden tage telefonen, og arbejd uden afbrydelser.

Med en professionel telefonpasser ringer ingen kunder forgæves, og du kan i stedet koncentrere dig om dine kunder og forretning.

Læs også: " De bedste til bygge-IT ".

UDSTILLERE
ADMINISTRATION
Billy
E-conomic
EG
Futurelink
Hallerup Net
Logiva
Lundberg Data A/S

PRODUKTION
Easytime
Ecofleet – Autolog Systems ApS
E-komplet
Freesoft
Intempus
Microbizz (Ventu A/S)
Minuba
Ordrestyring
WPA/Smartday

DOKUMENTATION:
Ajour Systems
Byggecentrum
Consit
Dalux Field
iKontrol
Lector
Sigma
SoluDyne

KOMMUNIKATION:
Pronto Call Center
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125