23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Loxam Rental, Knauf A/S og Kullegaard A/S
Loxam Rental

Kristian Eriksen er ansat i udlejningsvirksomheden Loxam Rental som ny salgskonsulent i Aalborg.

Han er uddannet klejnsmed og kommer fra en stilling som distriktschef inden for gaffeltrucks-branchen, hvor han har arbejdet de sidste otte år. 44-årige Kristian Eriksen er ansat fra 1. februar og vil have sin daglige gang i Nordjylland.

Desuden er 51-årige Frank Poulsen ansat som afdelingsleder i Loxam Rental i Aalborg. Han er uddannet maskinmester og elinstallatør og har i de sidste 3,5 år beskæftiget sig med grøn energi i blandt andet Afrika og Sydamerika.

Knauf A/S

Producenten af loft- og vægelementer Knauf A/S har ansat to nye loftkonsulenter.

Jonas Grøndal kommer fra en stilling som area sales Manager hos Ecophon, og Claus Jørgensen har de seneste fem år rådgivet arkitekter i københavnsområdet for gulvbelægningsvirksomheden Forbo.

Foruden hver deres håndværksmæssige baggrund har Jonas Grøndal og Claus Jørgensen begge stærke kompetencer og stor erfaring inden for salg.

Med ansættelsen af de to loftkonsulenter har Knauf ambitioner om at imødekomme en stigende interesse for akustik.

Jonas Grøndal og Claus Jørgensen får derfor til opgave at drive projektsalget af akustiske løsninger med hovedvægt på rådgivning af arkitekter og ingeniører.

Jonas Grøndal og Claus Jørgensen tilknyttes Knaufs afdelinger i henholdsvis Hobro og Brøndby.

Kullegaard A/S

Fra den 1. februar er arkitekt Charlotte Lauridsen ansat i arkitektfirmaet Kullegaard A/S i Holbæk. Hun kommer senest fra en stilling som arkitekt hos Gaihede rådgivende ingeniører og arkitekter, hvor hun har varetaget projektlederopgaver inden for renovering og byfornyelse.

Derudover har Charlotte Lauridsen arbejdet med restaurering og vedligehold af ejendomsporteføljen hos Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme.

Ud over uddannelsen som arkitekt er Charlotte Lauridsen også uddannet fra Danmarks Designskole, hvilket bidrager til en håndværksmæssig viden og forståelse samt en æstetisk tilgang til eksempelvis valg af materialer. Kombineret med hendes store viden om bygningshistorie og erfaring inden for projektstyring har Charlotte Lauridsen dermed et solidt fundament for gennemførelse af opgaver inden for den eksisterende bygningsmasse, hvor hun kan sikre en tryg proces for alle involverede parter.

Ansættelsen af Charlotte Lauridsen sker som et led i en fortsat styrkelse af Kullegaards afdeling for kirker og kulturarv, der gennem mange år har varetaget opgaver for kirker og tilhørende ejendomme, slotte og godser samt andet bevaringsværdigt og fredet kulturbyggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125