23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Home A/S, Beckers Maling, Enemærke & Petersen, OBH-Gruppen, B. Nygaard Sørensen A/S og Gavatec
Home A/S

Pr. den 1. januar 2015 er Anne-Mette Stender ansat som HR-chef i Home a/s, der er franchisegiver for 161 Home-butikker og 10 Home Erhvervscentre med i alt godt 900 medarbejdere.

52-årige Anne-Mette Stender får ansvar for at støtte og udvikle personaleledelsen og uddannelsen af indehavere, ledere og medarbejdere i Home-butikkerne rundt om i landet – blandt andet gennem et omfattende internt uddannelsesprogram.

Hun har de seneste år blandt andet været HR Manager hos Prime Cargo i Kolding og senest uddannelsesleder på Hotel og Restaurant på Silkeborg Tekniske Skole.

Men Anne-Mette Stender har faktisk tidligere været ansat i Home a/s og i perioden 1992-2008 arbejdet med uddannelse i Home-kæden.

Anne-Mette Stender bor i Hjortshøj ved Aarhus sammen med sin mand Carsten, og de har to voksne børn. I sin fritid er hun blandt andet glødende motionscyklist og Italiens-farer, hvor de bløde toscanske bakker gerne forceres.

Home a/s er kædekontor for Home-kæden med hjemsted i Aarhus og beskæftiger 32 medarbejdere. Home er stiftet den 1. januar 1990, ejet af Realkredit Danmark og ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen.

Beckers Maling

Producenten af miljøvenlig maling og lak, Beckers Maling, har ansat en række nye salgskonsulenter.

Den 1. september 2015 blev salgskonsulent 42-årige Bo Løngaa hentet ind til at styrke Beckers Maling i Nordsjælland.

Den 4. januar 2016 bød Beckers Maling velkommen til den 41-årige salgskonsulent Vivi Klestrup Brønsgaard og salgskonsulent Carsten Jakobsen, ligeledes 41 år. De skal fremover varetage virksomhedens interesser i henholdsvis Syd- og Vestsjælland samt på Fyn, Syd- og Vestjylland. Carsten Jakobsen skal desuden dække området omkring Beckers Malings grossistcentre i Slagelse, Holbæk og Næstved.

Derudover overgår salgskonsulent Kasper Berggreen den 1. februar fra en stilling som butikschef hos Beckers Maling. 36-årige Kasper Berggreen vil fremover have fokus på at styrke Beckers Malings position i København Syd og på Københavns Vestegn.

Endelig har Beckers Maling den 1. oktober 2015 ansat 42-årige Lennart Krath Baunsgaard som ny teknisk rådgiver for at styrke virksomhedens rådgivning af malerne om produkter, metoder og lovmæssige krav.

Enemærke & Petersen

Michael Aaen er pr. 4. januar 2016 ansat som serviceleder i Enemærke & Petersens nye bore- og skæreafdeling i Aalborg, hvor han skal varetage den daglige drift. Han kommer fra en tilsvarende stilling fra MT Højgaard.

OBH-Gruppen

Kim Hansen er pr. 1. december ansat som team- og projektleder i afdelingen Miljø og Sundhed i Ballerup. Han har arbejdet i 17 år hos Dansk Bygningsanalyse og kommer fra en stilling som fungerende afdelingschef.

Desuden er Hector Diaz pr. 1. december ansat som rådgiver i afdelingen Miljø og Sundhed i Ballerup. Han kommer fra en stilling hos Dansk Bygningsanalyse, hvor han har arbejdet i 13 år med indeklimarådgivning.

B. Nygaard Sørensen A/S

Entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen har pr. 1. januar 2016 ansat John Engelstrup som ny afdelingschef med primært fokus på virksomhedens renoveringssager.

John Engelstrup har en fortid hos entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen A/S som projektchef, hvor han blandt andet har stået i spidsen for renoveringen af boligkomplekset Vapnagård i Helsingør, der omfattede renovering af facader og cirka 2.000 lejligheder.

Han bliver blandt andet overordnet ansvarlig for den omfattende renovering af AAB afd. 50 - Sjælør Boulevard i København, hvor B. Nygaard Sørensen A/S er hovedentreprenør på den ca. 25.000 kvm store renoveringsopgave. Entreprisen omfatter facadeisolering samt nye vinduer og altaner på 254 boliger. Desuden udskiftes køkkenerne og de teknikske installationer. Yderligere bliver der foretaget lejlighedssammenlægning af 24 boliger.

Gavatec

Rikke Nielsen er ansat som intern kunderådgiver hos Gavatec, der forhandler rør og fittings. Dermed vender hun tilbage til sin gamle arbejdsplads, hvor hun tidligere var ansat som ekstern konsulent. Rikke Nielsen er uddannet i VA-branchen og skal rådgive kunder om produktvalg og tage imod ordrer via telefon.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156