23948sdkhjf

NCC-direktør overtager portefølje på 15 milliarder

Marius Møller stopper som adm. direktør i NCC Property Development og bliver ny ejendomsdirektør i PensionDanmark, der har ejendomme for 15 mia. kroner
Den nuværende adm. direktør i NCC Property Development A/S Marius Møller sætter sig fra årsskiftet i chefstolen som ejendomsdirektør i PensionDanmark.

Dermed bliver han chef for pensionsselskabets ejendomsteam, der har en ejendomsportefølje på 15 mia. kroner fordelt på ejendomme inden for erhverv, bolig, butikker og OPP-projekter.

Marius Møller har været i NCC Property Development A/S, der er NCC’s projektudviklingsselskab, siden 1996 og blev i 2012 adm. direktør i selskabet.

Her har han stået i spidsen for udviklingen af større byområder i København blandt andet Havnestaden, Islands Brygge Syd, Teglholmen og Valby, samt store byggeprojekter i Gladsaxe, Hillerød, Lyngby, Vallensbæk og Aarhus.

Syv større projekter

Nu skal Marius Møller, der tager over efter Søren Ulslev, som stopper med udgangen af oktober, stå i spidsen for ejendomsporteføljen på 15 mia. kroner. PensionDanmark er i øjeblikket enten alene eller i partnerskaber bygherre på syv større projekter i Esbjerg, Vejle, Svendborg, Slagelse, Søborg, Ørestaden i København og Glostrup.

”Det har været svært at sige farvel til NCC, men jeg ser frem til at bruge mine kompetencer og erfaringer på den anden side af bordet som bygherre og investor. PensionDanmark er en professionel og innovativ virksomhed med stærke værdier, som jeg ser frem til at blive en del af”, siger Marius Møller i en pressemeddelelse.

Marius Møller har i sin tid i NCC arbejdet sammen med PensionDanmark, der er investor i det seneste af en række NCC Company House-projekter, Gladsaxe Company House.

Afløser fundet i NCC

Som afløser for Marius Møller har NCC udpeget Ole Faurby som ny landechef for NCC Property Development i Danmark, der fra årsskiftet bliver en del af NCC’s nordiske område NCC Property Development Nordic, når NCC’s nye strategi træder i kraft.

Ole Faurby tiltræder sin stilling den 1. november. Han er i dag regionschef for Region Vest i Danmark og har været i NCC siden 2004.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125