23948sdkhjf

Torntoft & Mortensen bygger for 133 millioner

Flere større entrepriser på bolig- og erhvervsbyggerier har fundet vej til ordrebogen, og det skaber både arbejdspladser og innovation.
Torntoft & Mortensen har meget at glæde sig i disse måneder, hvor ordrebogen er udvidet med entrepriser for over 96 millioner kroner.

I alt skal Horsens-firmaet opføre 92 boliger fordelt på byggerierne på Ternevej og Blumersgade i Horsens og hos Domea i Jelling.

Opgaverne kommer oveni virksomhedens igangværende entrepriser for godt 37 millioner kroner i Aarhus og Skanderborg, og det kan mærkes i domicilet på Langballe i Horsens, hvor der er blevet kortere mellem skrivebordene.

- Vi har længe set det som en vigtig opgave at opkvalificere vores personale, så vi kan håndtere mere. Men siden sommer har vi også mandet op, så vi er helt sikre på at kunne følge med i tempoet på vores egen vækst, siger direktør Svend Torntoft.

På kontoret er der ansat en ny kalkulationschef, en projektchef og en projektleder. De er med til at lette arbejdet med de nuværende entrepriser og stiller Torntoft & Mortensen endnu bedre i konkurrencen.

Større krav til styring og kommunikation
I takt med at Torntoft & Mortensen løser opgaver længere og længere væk fra Horsens, bliver det stadigt vigtigere at gøre tingene smartere og hurtigere.

Derfor har virksomheden blandt andet indkøbt nye firmabiler og lifte. Medarbejderne har ligeledes været på certifikatkurser, saneringskurser og truckkurser, så byggeriet og de store maskiner aldrig behøver at stå stille på grund af sygdom eller andet fravær.

- Vi kan virkelig mærke, at Danmark er blevet meget mindre de senere år. Det stiller større krav til hurtige og rigtige beslutninger ude på pladserne. Derfor vil vi selv besidde de nødvendige kompetencer i firmaet i alle led, hvor alle medarbejdere aktivt involveres i byggeriet, siger Svend Torntoft.

En del af det nye består i, at alle Torntoft & Mortensens opgaver nu styres digitalt. Medarbejderne har fra tablets altid adgang til de aktuelle oplysninger – for eksempel opdaterede tegninger og øvrige vigtige dokumenter. Materialerne bestilles ofte direkte fra byggepladsen, så alt kan leveres til det passende tidspunkt i processen og ikke først skal ligge på lager.

- Kommunikation er for os altafgørende, og derfor gør det en stor forskel for os, at vores medarbejdere er med på udviklingen. Vi ser en stor fordel i at kommunikationen foregår så hurtig og direkte som muligt, helt ud til sidste mand der udfører opgaven. Vi investerer løbende i kommunikation, da et minimerer fejl og samtidig motiverer det og giver ansvar når vore dygtige medarbejdere bliver involveret i beslutningerne, siger Svend Torntoft.

Fortsat plads i ordrebogen
Den aktuelle medvind ændrer ikke på, at virksomheden fortsat har fødderne solidt plantet i sikkerhedsskoene, og Svend Torntoft understreger, at der er kapacitet til nye opgaver.

- Vi har øget vores investeringer med nyansættelser og oprustet medarbejderes kompetencer omkring ledelse og kommunikation væsentligt. Det bevirker, at vi kan håndtere flere og mere komplekse byggeprojekter, siger Svend Torntoft.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156