23948sdkhjf

MT Højgaard udvider koncernledelsen

Divisionsdirektør Jesper Nordby og direktør Helle Bro Krogen udnævnes pr. 1. september til koncerndirektører
Entreprenørkoncernen MT Højgaard får to nye medlemmer i koncernledelsen. Nuværende divisionsdirektør Jesper Nordby er blevet udnævnt til koncerndirektør med det overordnede ansvar for MT Højgaards byggeri- og anlægsforretning i Danmark.

Jesper Nordby overtager området fra adm. koncerndirektør Torben Biilmann, og han skal i samarbejde med de ansvarlige divisions- og sektionsdirektører koordinere og udvikle forretningen.

”Jesper Nordby har i stigende grad påtaget sig et koordinerende ansvar for vores bygge- og anlægsvirksomheder i MT Højgaard, herunder bidraget til styrkelse af tidlig dialog med kunderne og udbredelsen af fordelene ved vores teknologiske platform til kunderne. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Jesper i koncernledelsen”, siger Torben Biilmann i en kommentar til udnævnelsen, der samtidig betyder, at Jesper Nordby indtræder i koncernledelsen.

Jesper Nordby har været divisionsdirektør for Anlæg & Beton i MT Højgaard siden 2011 og var i årene 1996 til 2011 i entreprenørvirksomheden Aarsleff, hvor han startede som planlægger og senere arbejdede som projektleder i forbindelse med anlægsarbejderne ved Øresundsforbindelsen og har været adm. direktør for Aarsleffs svenske selskab i Malmø.

Mere central rolle

Som følge af MT Højgaards øgede fokus på HR-, herunder organisations- og lederudvikling, og tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere, er direktør Helle Bro Krogen samtidig udnævnt til koncerndirektør.

”Helle Bro Krogen får en mere central rolle i gennemførelsen af MT Højgaard-koncernens strategi. For at realisere vores fokus på lønsom vækst er det afgørende, at vi vinder kampen om at tiltrække og fastholde de bedste folk i branchen. Derfor har vi siden årsskiftet blandt andet intensiveret vores lederudviklingsprogrammer, og vi kommer til at se flere tiltag i den retning”, fortæller Torben Biilmann.

Helle Bro Krogen har siden 2009 været en del af koncernledelsen, hvor hun primært har haft og fortsat vil have ansvaret for koncern-HR.

Fortsat to i direktionen

Begge udnævnelser træder i kraft pr. den 1. september 2015, og koncernens direktion udgøres fortsat af adm. koncerndirektør Torben Biilmann og koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen.

”Virkningen af vores mange tiltag i forbindelse med koncernens turn-around er slået igennem, så vi nu kan fokusere på at skabe stabil, lønsom vækst. Vores nye organisationstilpasning styrker vores fokus på at være en mere kunderettet og forretningsdrevet organisation med stærke koncernsynergier”, siger Torben Biilmann.

Koncernledelsen
MT Højgaad koncernledelse udgøres pr. 1. september af
Adm. koncerndirektør Torben Biilmann
Koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen
Koncerndirektør Jesper Nordby
Koncerndirektør Arne Becker
Koncerndirektør Helle Bro Krogen
Koncerndirektør Jørgen Nicolajsen

Koncernens direktion udgøres fortsat af adm. koncerndirektør Torben Biilmann og koncernøkonomidirektør Egil Mølsted Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14