23948sdkhjf

Grøn storentreprenør vinder millionkontrakt

HedeDanmark og Skælskør Anlægsgartnere skal i gang med en række beplantningsopgaver og vedligeholdelse langs Silkeborgmotorvejen
Med det billigste tilbud på 18,1 mio. kroner er HedeDanmark og Skælskør Anlægsgartnere blevet udpeget som vindere af Vejdirektoratets udbud og skal nu stå i spidsen for en række beplantningsopgaver langs Silkeborgmotorvejen.

Arbejdet starter op i efteråret 2015 og omfatter blandt andet beplantninger på skråninger, til- og frakørselsramper, samkørselspladser og beplantning på en stor rasteplads, som ligger langs den 29 km lange strækning mellem Låsby og Funder.

HedeDanmark og Skælskør Anlægsgartnere skal blandt andet plante 6.000 solitærtræer, 67.500 skovplanter og buske samt tilså næsten 20 ha med hvidkløver som dækafgrøde, og efter etablering af beplantningerne har HedeDanmark opgaven med at vedligeholde strækningen i fem år.

Samlet set fordeler kontrakten sig med cirka 70 procent af opgaverne til HedeDanmark og cirka 30 procent til Skælskør Anlægsgartnere.

”Det er en pæn stor opgave, som vi er glad for at have vundet konkurrencen om”, siger Anders Lehmann, kommunikationsdirektør i HedeDanmark til Licitationen – Byggeriets Dagblad og oplyser, at de har vundet foran NCC Roads og Natur-Byg.dk, som henholdsvis havde skruet et tilbud sammen på 20 og 24 mio. kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125