23948sdkhjf

Åbent hus på Ulfborg Kjærgård

Et samarbejde mellem maskinimportør og uddannelsessted skal trække flere interesserede
Byggetek og maskinimportøren JCB – Nicolaisen & Larsen inviterer hele bygge- og anlægsbranchen til åbent hus på Ulfborg Kjærgaard i dagene 24.-25. juni. Begge dage vil det være muligt at se og prøve de nyeste entreprenørmaskiner fra JCB.

Til åbent hus og demodage kan man komme tættere på JCB’s maskinudbud og få mulighed for at prøve maskinerne af i deres rette element på Ulfborg Kjærgaard store øvelsesområde. Desuden kan man møde andre brancheleverandører og ikke mindst, se hvad Byggetek har at tilbyde af uddannelser indenfor maskinfører-, asfalt-, gartner- og struktørområdet.

Begge dage kan besøgende prøve otte af JCB’s maskiner. Udvalget tæller blandt andet minigravere, 24 tons gravemaskiner, teleskoplæssere med op til 26 meters løftehøjde samt læssemaskiner i flere størrelser.

”Vi kommer med både brugte og nye maskiner til demo-dagene og ser frem til at vise de besøgende et stort udvalg af JCB’s produkter i deres rette omgivelser”, siger Dennis Faurby, storkunde- og produktchef for Nicolaisen & Larsen A/S.

Første gang med åbent hus

”Vi håber, de to dage bliver en succes, så vi kan gøre arrangementet til en årligt tilbagevendende begivenhed”, siger Thomas Birch, konsulent og underviser hos Byggetek. Ulfborg Kjærgaard ligger i naturskønne omgivelser et stykke vest for Holstebro og tilbyder uddannelser indenfor maskinfører-, asfalt-, gartner- og struktørområdet. Begge dage vil vejledere på skolen være til stede og fortælle, hvad Byggetek har at tilbyde af uddannelser inden for bygge- og anlægsområde, ligesom det også er muligt at få en rundvisning på skolen.

Populær uddannelse

En af skolens mest populære uddannelser er maskinføreruddannelsen, skabt i samarbejde mellem 3F og Dansk Byggeri i 2012. Ulfborg Kjærgaard er eneste sted i landet der udbyder uddannelsen, der nu på tredje år sender maskinførere i alle aldre ud i branchen med branchegodkendte uddannelsesbeviser. Uddannelsen har oplevet en god søgning siden starten og netop nu er femte holdmaskinførerelever i gang.

”Branchen har taget godt imod uddannelsen. Med den viser vi, at det at arbejde som maskinfører, ikke bare lige er noget, man gør. Vi sikrer, at fremtidens maskinførere lærer at udføre arbejdet fagligt og sikkerhedsmæssigt korrekt, og samtidig kan tjene penge til arbejdsgiveren”, siger Thomas Birch.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125