23948sdkhjf

Niras udpeger ny bestyrelses-trio

Tre nye bestyrelsesprofiler skal styrke Niras' internationale vækst

Ingeniørvirksomheden Niras skal accelerere og understøtte væksten - ikke mindst internationalt. 

Det er begrundelsen bag udpegelsen af tre nye bestyrelsesmedlemmer i Niras Gruppen, fremgår det af en pressemeddelelse.   

Den nye bestyrelsestrio består af Henriette Schütze, Søren Holm Johansen og Torsten Steenholt. 

Niras har en ambitiøs vækststrategi – faktisk vil man fordoble forretningen frem mod 2030, sagde adm. direktør Carsten Toft Boesen til Licitationen i marts måned

Tre profiler 

Henriette Schütze er tiltrædende finansdirektør i Gyldendal fra 1. juni 2024. Niras gruppen betegner Henriette Schütze som værende kendt for sit fokus på eksekvering kombineret med en performance- og resultatorienteret kommerciel tankegang. Hun har store virksomheder – eksempelvis H+H - på CV'et. 

Søren Holm Johansen, lidligere koncerndirektør i Rambøll Gruppen, har et særligt internationalt blik. Niras skriver, at Søren Holm Johanesen i høj grad kan hjælpe Niras videre med vækst og internationalisering. Johansen har i de seneste år blandt andet været bestyrelsesforman i Henning Larsen Arkitekter. 

Det tredje æg i kurven er Torsten Steenholt, der er senior vice president i Novonesis. Han kommer med erfaringer fra internationale organisationer som Carlberg og Chr. Hansen. 

Stolt direktør 

Adm. direktør i Niras, Carsen Toft Boesen, er stolt over at kunne tiltrække tre stærke profiler og glæder sig til samarbejdet: 

- De tre nye bestyrelsesmedlemmer supplerer på bedste vis den samlede bestyrelse i forhold til kerneelementerne i vores nye strategi med et meget klart fokus på identitet, kultur og international vækst, udtaler han i en forberedt kommentar. 

Bestyrelsen består i øvrigt af Lisbeth Knudsen, Lars Therkildsen og Jens Harsaae foruden en række medarbejdervalgte medlemmer.  

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125