23948sdkhjf

Østjysk byggemand sparker gang i nyt boligprojekt: ”På alle måder et unikt projekt”

42 parcelhusgrunde er første etape i udvikling centralt i Juelsminde, som Michael Mortensens projekt- og udviklingsselskabet sætter gang i 

Lokalplanen er foreløbigt godkendt, høringsperioden er snart slut, så det varer ikke længe før de første købere kan skrive under på købsaftalen til en grund på Fredesmark i Juelsminde, projekt- og udviklingsselskabet Mortensen Gruppens seneste projekt.

Hele projektet består af i alt fire byggefelter, hvoraf de 42 parcelhusgrunde udgør ét. Desuden er det planen at etablere rekreative arealer.

De tre andre byggefelter er henholdsvis kompaktgrunde og to byggefelter med tæt/lav bebyggelse. Disse områder er endnu ikke færdigprojekterede, men ambitionen er at skabe boliger med fokus på fællesskab og samtidig imødekomme behovet for flere nye boliger i Juelsminde.

- Fredesmark er på alle måder et unikt projekt, lyder det fra adm. direktør i Mortensen Gruppen, Peter Heide Wessel, i en pressemeddelelse.

Arealet, som nu står til at blive til boligområde, er da også nær vandet om omkranset af Juelsminde by.

Fredesmark er opkaldt efter Frede Christensen, som ind til nu har boet på gården på grunden og dyrket markerne omkring.

Mortensen Gruppen købte grunden af Frede Christensen i begyndelsen af 2023. Bag Mortensen Gruppen står den østjyske byggematador Michael Mortensens.

Fyrtårnet i Michael Mortensens koncern er anlægsvirksomheden HM Entreprenør, hvor han i 2021 udtrådte af den daglige ledelse for i stedet af koncentrere sig om iværksættelse af udviklingsprojekter.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141