23948sdkhjf

Horsens-entreprenør udvider ejerkredsen og ansætter ny topchef

HM Entreprenør A/S udvider ejerkredsen og sætter en ny mand for bordenden.

Det oplyser den Horsens-baserede anlægsentreprenør i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at Kasper Lægdsmand Lauritsen, der kommer fra en stilling som regionsdirektør i Byggeselskabet Paulsen A/S, senest 1. september tiltræder som adm. direktør.

Kasper Lægdsmand Lauritsen træder samtidig ind i ejerkredsen, hvor også Søren Frederiksen, der har været kalkulator i HM Entreprenør i 13 år, indtræder. 

I pressemeddelelsen lyder det, at indehaver og nuværende adm. direktør Michael Mortensen har valgt at udvide ledelsen og ejerkredsen for at trække sig ud af den daglige drift og koncentrere sig om iværksættelse af udviklingsprojekter.

"Mit store drive for iværksætteri og projektudvikling er de senere år vokset, og jeg har derfor brugt meget tid og energi på meget andet end entreprenørforretningen. Det er derfor naturligt og nødvendigt, at give plads til nye kræfter for et fortsat stærkt HM", udtaler han i meddelelsen.

Michael Mortensen overtog virksomheden i 2008, og den er siden vokset fra cirka 40 fuldtidsansatte til i dag knap 100.

HM Entreprenør løser mange forskellige typer opgaver - fra jord og betonarbejde, kloakker og byggeri af industrihaller til byggemodning og vejanlæg. Private erhvervskunder tegner sig for omkring tre fjerdedele af forretningen, mens den sidste fjerdedel er offentlige bygherrer. En mindre del af aktiviteterne foregår i Sverige.

God lønsomhed

I Licitationen - Byggeriets Dagblads seneste brancheanalyse, hvor landets største anlægsentreprenører bliver sat under lup, placerer HM Entreprenør A/S sig som den mest lønsomme forretning.

I 2019 leverede HM Entreprenør således en overskudsgrad på 9 pct. ud af en omsætning på 318 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.126