23948sdkhjf

Branchekæmpe hyrer ny kassemester: Hun "kan mere end at få regnskaberne til at stemme"

GSV Materieludlejning nye finansdirektør skal sætte fart på de danske vækstplanerne

GSV Materieludlejning får ny finansdirektør. 

Når april bliver til maj, tiltræder Anne Rømer i rollen, og hendes vigtigste opgave bliver at hjælpe materialekæmpen med at styrke det internationale samarbejde med ejerkoncernen, Kiloutou Group, og ad den vej styrke vækstplanerne i Danmark.

- Vi har søgt en CFO, der kan mere end at få regnskaberne til at stemme, men som sammen med resten af ledelsen kan se fremad, bidrage til vores ambitioner på det danske marked og udnytte de store fordele, vi har som en del af en stærk europæisk familie, udtaler Frank Olesen, adm. direktør i GSV, i en pressemeddelelse.

De seneste år har GSV Materieludlejning styrket sin position i Danmark med over 500 medarbejdere, 22 afdelinger på tværs af landet og en omsætning der nærmer sig 1,5 mia. kr. i 2023.

Forskellige økonomiske landskaber

Anne Rømer har tidligere virket som finansdirektør i DFDS Logistics og senest som leder i DSB Regnskab og Finans.

Hun har dermed erfaring med at navigere i komplekse økonomiske landskaber og drive strategisk udvikling, hvilket skal gøre hende til en værdifuld tilføjelse til GSV's ledelsesteam.

- I min karriere har jeg haft privilegiet at arbejde i forskellige brancher og virksomheder, hvor jeg har haft mulighed for at identificere og realisere vækstmuligheder gennem effektiv finansiel styring og strategisk planlægning. Jeg ser et klart match mellem mine erfaringer og de muligheder, som GSV står over for, siger Anne Rømer.

Investeringer og opkøb

Mens flere andre spillere i branchen har købt op de seneste år, ligger GSV Materieludlejnings senest opkøb i efteråret 2022, hvor Holbæk Lift blev del af den store materieludlejer. Investeringer har der dog været mange af. 

Når det kommer til maskiner og materiel fylder el- og batteridrevet materiel en stadig større del af investeringsbudgettet, har Frank Olesen for nyligt fortalt i et interview med Licitationen.

Selvom en større investeringsbudgettet er målrettet materiel, der belaster klimaet mindst muligt, har topchefen også åbnet for nye opkøb. 

- Nogle af de drøftelser kører videre. Og jeg tror ikke, at vi kommer ud af de næste par år uden at have købt i hvert fald mellem en og tre virksomheder mere, lød det også fra GSV's CEO.

Artiklen er en del af temaet MXtra - Maskin- og materiel.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109