23948sdkhjf

Forsikring redder VVS’er fra dyr konkursklemme

Med Dansk Boligbygs konkurs har østjysk VVS’er mistet en vigtig kunde. Alligevel kan direktøren sove roligt om natten

Hos Brædstrup VVS Teknik er direktør Ole Bilstrup i disse dage ekstra glad for at være godt forsikret. 

Mens konkursen hos Dansk Boligbyg ser ud til at få store økonomiske konsekvenser for en del af styringsentreprenørens underleverandører, fortæller VVS-direktøren til Horsens Folkeblad, at tabet for den østjyske virksomhed ikke bliver så stort, som det kunne have været.

- Jeg har altid haft den holdning, at alle dem, vi arbejder for, er debitorforsikret, så jeg har en forsikring, som dækker mig af. Jeg bliver derfor ikke decideret hårdt ramt. Jeg bliver ramt, men ikke noget, som vælter mig. Det kan godt være, at det koster mig nogle penge hvert år at være forsikret, men så kan jeg også sove roligt om natten. Men der er nogle, som står med håret i postkassen lige nu, siger Ole Bilstrup til avisen.

Dansk Boligbyg var ellers en af de store kunder hos Brædstrup VVS Teknik, der op til konkursen arbejdede på i 226 lejligheder i Lisbjerg, 211 lejligheder i Ølstykke samt et autismecenter i Fredericia for entreprenøren. 

Skønt det økonomiske tab bliver begrænset, har virksomheden derfor skullet skynde sig at finde nye opgaver til de ti mand, der ellers skulle have været beskæftiget på de pågældende projekter de næste to og et halvt år.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141