23948sdkhjf

Gentager gilde for entreprenører

Vejdirektoratet deler viden om kommende års infrastrukturopgaver til et tocifret milliardbeløb på den årlige Leverandørdag

Frem til 2035 har Vejdirektoratet ansvaret for at gennemføre projekter for cirka 56 mia. kr., opgaver der udspringer af infrastrukturforliget fra 2021, Infrastrukturplan 2035. En del entrepriser er allerede udbudt og endnu flere kommer i udbud i år og til næste år, så der bliver endnu mere travlt de kommende år.

Nu inviterer Vejdirektoratet interesserede entreprenører til den årlige Leverandørdag for at dele viden om kommende års infrastrukturopgaver.

- Vores mål med Leverandørdagen er at klæde interesserede entreprenører bedst muligt på til de kommende års opgaver. Så de kender de forskellige projekter, som kommer og typer og størrelser af entrepriser i dem, siger Erik Stoklund Larsen, anlægsdirektør i Vejdirektoratet, i en pressemeddelelse.

- Vi vil blandt andet fortælle om Kalundborgmotorvejen og Hillerødmotorvejen, tilføjer anlægsdirektøren.

Ud over at præsentere de kommende to års projekter og udbud, vil der også være information om en række forskellige projekter, og man får mulighed for at stille spørgsmål til vores fagspecialister.

Leverandørdagen bliver afholdt i Middelfart onsdag den 6. marts. Der kan deltage i alt 200 til arrangementet. Vejdirektoratet.

Artiklen er en del af temaet Infrastrukturplan 2035.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.862