23948sdkhjf

Rigmand lukker nye ejere ind i varmen: - De har været gode for os i mange år

Erhvervsmanden Niels Pedersen lukker to mangeårige bestyrelsesmedlemmer ind i ejerkredsen

To nye ansigter bliver nu indlemmet i ejerkredsen bag den succesfulde ejendomskoncern, som 69-årige Niels Pedersen i mange år har stået bag.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

De nye ejere, de mangeårige bestyrelsesmedlemmer Kim Fuglsang og Per Jessen, har i mange år siddet i bestyrelsen i Niels Pedersens selskab, NP Holding med en egenkapital på 415 mio. kr.

Alle datterselskaberne, der blandt andet tæller Miljø-Bo, er således lagt over i et nyt holdingselskab med navnet NP Holding II. Det er det selskab, som han har solgt 20 pct. af.

-Vi styrker vores organisation på den her måde. Vi synes, at vi skylder dem det, når de nu har været gode for os i mange år. Vi er et godt team. De arbejder måske endnu mere for os ved, at de nu har en procentdel af firmaet. De har hver købt ti procent for 45 millioner kroner, siger Niels Pedersen til mediet.

Selvom forretningen klarer sig godt, blev regnskabsåret 2022/23 et udfordrende år med et underskud på knap 21,5 mio. kr. Det kom dog efter et år, hvor overskuddet landede på lige knap 40,7 mio. kr.

Faldet i 2022/23 skyldes ifølge det seneste regnskabs fra NP Holding en værdiregulering af koncernens investeringsejendomme med ca. 38 mio. kr., fremgår det af regnskabet.

Trods det store underskud blev der samtidig udbetalt et udbytte på 1 mio. kr. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125