23948sdkhjf

Udbud til trecifret millionbeløb: 276 boliger står foran den store tur

Etagebebyggelse fra 1971 skal renoveres inde, ude og midt imellem

I Kalundborg står de 276 almene boliger i Sct. Olaiparken, en afdeling under Kalundborg almennyttige Boligselskab, overfor en større renovering.

Nu kan interesserede byde ind på udbuddet af hovedentreprisen på renoveringsprojektet.

Udbuddet, som er affødt af en fysisk helhedsplan for bebyggelsen, omfatter blandt andet renovering af klimaskærm, ombygning af køkken og bad samt etablering af tilgængelighedsboliger.

Sct. Olaiparken er en etagebebyggelse på 11 blokke, som blev opført i 1971 og siden renoveret i 1994.

Entreprisesum ligger på anslået 141 mio. kr. ifølge Projektagenten, Licitationens søsterdatabase til overvågning af udbud og projekter. Samme sted er den projektsum sat til 180 mio. kr.

På aktørsiden er EKAS Rådgivende Ingeniører totalrådgiver og Mangor & Nagel arkitekt.

Projektet forventes at gå i gang i løbet af foråret 2024 og tager cirka tre år - byggeslut er anført til andet kvartal 2027.

Inde, ude og midt imellem

Projektet, der nu venter, omfatter blandt andet modernisering af de 11 blokke, så de bliver tidssvarende familieboliger. Tre af de 11 boligblokke skal desuden gøres tilgængelige med elevator, nye indgangspartier og ny indretning.

Badekabiner istandsættes og indrettes med nyt inventar, køkkener skiftes til nye, der etableres balanceret ventilation i alle boliger, ligesom el- og vvs-installationer renoveres og fornyes.

Ude skiftes tage, der sættes nye vinduer i gavle samt udføres lettere facadearbejder, tagvinduer udskiftes. Og midt imellem sker forbedring af blokkenes isolering.

Endelig omfatter udbuddet miljøarbejder og fornyelse af udearealerne.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141