23948sdkhjf

Musik og kunst i den bløde jord

Efter ti års planlægning, og to års byggeproces, er Vendsyssel Teater nu flyttet fra den gamle Vestre Skole i Dronningensgade til flotte nye rammer på Banegårdspladsen, midt i Hjørring centrum.

Teateret blev indviet d. 14. og 15. januar 2017 og blev fejret med kulturelle indslag og rundvisninger. Bygningen i Vendsyssel vil stå som et nyt samlingssted for beboerne i omegnen, og vil danne ramme for teater, scenekunst, musik og meget mere.

Udover musiksal og teatersale er husets offentlige interiør og oplevelseshusets ankomstareal, et af de helt store karakteristika ved bygningen. Disse arealer kan danne ramme for mange og forskelligartede, spontane og planlagte aktiviteter henover døgnet, men besøgende vil også have mulighed for bare at nyde en kop kaffe i de spektakulære omgivelser. Det samlede budget for byggeriet var på 175 millioner kroner, inklusiv grunden.

I dette tillæg kan du læse om en håndfuld af entreprenørerne, der har gjort huset til det, det er i dag. Fra de første pæle blev banket i den bløde jord til de sidste spær blev monteret i taget, har der været tryk på byggepladsen.

Læs mere
Rambølls iterative metode lægger vægt på dialog og sene beslutninger

Læs mere
De første prøvepæle testes

Læs mere
Præcisionsopmåling sikrer effektivt teaterbyggeri

 

Læs mere
Sugespidsanlæg gør jorden medgørlig

 

 

Læs mere
Pæle hamres i grundlaget

Læs mere
Nørhalne VVS

 

Læs mere
Kæmpespær og loft giver besøgende tag over hovedet

 

Læs hele tillægget om Vendsyssel Teater

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109