OM BA19

På årets Building Awards 2019 sætter vi fokus på byggeriets værdiskabelse og det ansvar, der følger med, når vi sammen skal løse de store udfordringer. Det er ansvaret for at bygge til fremtidens behov og bl.a. indtænke ressourceudfordringer og klimaforandringer i de løsninger som skabes. Men det er også ansvaret for at sikre sunde forretningsmodeller og arbejdsgange, samt at spille en aktiv rolle i det omkringliggende samfund, som man er en del af og bygger til.

Building Awards består af et seminar som afholdes den 7. november på BLOX i København, samt et stort awardshow med uddeling af en række særlige priser, som afholdes på The Plant ligeledes den 7. november.

SAMARBEJDSPARTNERE

”Building Awards 2019 – Ansvaret for en fælles fremtid” præsenteres af Licitationen, Bygherreforeningen, Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Dansk Arkitektur Center, Lean Construction DK, Dansk byggeri og Boligfonden Kuben

PRISERNE

Ved dette års Building Awards vil der blive uddelt priser, som skaber synlighed omkring byggebranchen og dens værdiskabelse ved at fremhæve og hædre de projekter og aktører, som går forrest.

KONFERENCE

Igen i år vil BA starte ud med en faglig stærk og inspirerende konference, hvor du får mulighed for at møde og høre en række af byggeriets fyrtårne og pionerer, som har fokus på ansvaret for en fælles fremtid. Konferencen vil give dig et indblik i den nyeste forskning, værktøjer og metoder samt de forretnings muligheder der findes i den bæredygtige bygge- og anlægsbranche.

AWARDSHOW

På årets Building Awards 2019 samler og fejrer vi branchen og dens mange aktører med det mål at øge fælles forståelse for muligheder, udfordringer og ansvar. Vi sætter fokus på byggeriets værdiskabelse og det ansvar, der følger med, når vi sammen skal løse de store udfordringer. Det er ansvaret for at bygge til fremtidens behov og bl.a. indtænke ressourceudfordringer og klimaforandringer i de løsninger, som skabes. Men det er også ansvaret for at sikre sunde forretningsmodeller og arbejdsgange, samt at spille en aktiv rolle i det samfund, som man er en del af og bygger til.