23948sdkhjf

Undgå forsinkelser og ekstra omkostninger på byggeprojektet

Solrød Stilladser A/S har siden 1979 leveret skræddersyede kvalitetsløsninger til stilladsbrugeren. Vi har altid håndværkerne i centrum, når vi udtænker vores løsninger, da vi ved, at de med de rette arbejdsforhold kan optimere hele arbejdsprocessen på byggepladsen.

Stilladser bruges til ethvert byggeprojekt. Om det er nybyg, renovering, facadearbejde, tagarbejde eller noget helt femte, ser man opstillede stilladser til udførelsen af arbejdet. Det er vigtigt at vælge det rigtige stillads til formålet, så man undgår forsinkelser og ekstraomkostninger på byggeriet.

Gode arbejdsforhold skaber godt håndværk
Det danske vejr har sine luner, hvilket kan være udfordrende, når håndværkerne skal udføre deres arbejde på byggepladsen. Med overdækning og inddækning fra Solrød Stilladser undgår du dårligt arbejdsmiljø, ekstraomkostninger samt forsinkelser på byggeprojektet. Over- og inddækninger gør det muligt at arbejde i al slags vejr, da håndværkerne er sikret tørvejr på stilladset. Derudover beskytter det forbipasserende mod smuds og snavs. Gode arbejdsforhold skaber godt håndværk og dermed gode resultater.

Tid og økonomi er afgørende faktorer
Vil du spare tid og penge på byggeprojektet? Det gør du ved at vælge rigtigt fra start. Dette gælder både valg af stillads men også tilkøb såsom overdækning, stilladsplastik, materialetårn, hejs m.fl. At udstyre stilladset med tilbehør kan være med til at optimere processen på byggepladsen. Ser vi f.eks. på stilladsplastik anvendes der mange varianter, og det kan ikke altid betale sig at tage den billigste løsning. Billig stilladsplastik kan være en udmærket løsning – alt efter projektets størrelse og tidshorisont. Man skal blot være opmærksom på, at prisen afspejler holdbarheden og kvaliteten. Det kan i nogle tilfælde blive dyrere at vælge den billige plastik, da man risikerer at skulle skifte den af flere omgange. Vi anbefaler derfor, at du rådgiver dig med os, så du er sikker på at vælge den rigtige løsning til formålet.

Reducer energiomkostningerne på byggepladsen
Et af de helt store emner i samfundsdebatten er klima. Over- og inddækning bidrager til mindre anvendelse af energi og varme, når der skal foretages udtørring på byggeriet. Dette er et væsentligt fokus for hele byggebranchen. Der er mange gode grunde til at vælge opsætning af overdækning og/eller inddækning på byggepladsens stilladser til gavn for både entreprenøren og håndværkerne. Solrød Stilladser tilbyder komplette løsninger, skræddersyet til dig og dit projekt. Kvalitet og sikkerhed er vores nøgleord, og dem går vi aldrig på kompromis med. Vi udfører alle opgaver med ordentlighed og samvittighed. Med Solrød Stilladser kan du stole på, at opsætning af stillads og overdækning foregår efter gældende lovgivning.

SOLRØD STILLADSER A/S
Solrød Stilladser A/S er et kvalitetsbevidst stilladsfirma, der kan udføre alt inden for stilladsarbejde. Vi tilbyder både salg, udlejning og montering af stillads og hejs – alt efter behov.
Læs mere på www.sst.as

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094