23948sdkhjf

Hemmelige planer: Rigmandsfamilie køber "usælgelig" ejendom

Familien Villemoes slår en klo i tidligere Skat-domicil i Esbjerg

Et ejendomsmæssigt dødvande er blevet løst af en af Esbjergs mest velhavende familier.

Familien Villemoes, der er kendt i skikkelse af ejendomsmatador Peter Villemoes og hans to sønner Christian og Frederik Villemoes, har nemlig købt en stor, central ejendom, som mere eller mindre har været betragtet som usælgelig.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Ejendommen, der ligger mellem Esbjerg by og byens havn, var tidligere domicil for ansatte hos skattevæsnet, men har været til salg i flere år hos statens ejendomsselskab Freja. 

Hotelplaner?

Nu går snakken om, hvad der skal ske med byggeriet. Og nogle forlydender går på, at bygningen på 5.000 etagekvadratmeter skal moderniseres til hotel.

På vegne af familien vil Christian Villemos dog ikke endnu gå i detaljer om planerne, men ser "nogle rigtigt spændende muligheder" i området, siger han til Jydske Vestkysten.

Der er ikke sat beløb på købsprisen.

900 millioner

Familien Villemoes er en af Esbjergs allerstørste ejendomsbesiddere og forvalter en ejendomsportefølje på knap 900 mio. kr.

Det var erhvervsmanden, Jens Villemoes, som for 100 år siden lagde de første frø til formuen gennem en hel række selskaber, han stiftede over to årtier. 

Han gik efterfølgende ind i politik, og fra 1945-47 var Jens Villemoes minister for handel, industri og søfart. Han døde i 1965, og familievirksomheden ledes i dag af tredje generation ved Peter Villemoes og sønnerne Frederik og Christian, som er fjerde generation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125