23948sdkhjf

Østjysk entreprenørfirma lander rekordopgave

Der er ikke gået et år, siden HJK Byg blev etableret officielt. Nu har entreprenørfirmaet i Horsens fået til opgave at bygge et 6.029 kvm stort boligprojekt i Slagelse for udvikleren Rescale ApS, hvor ejendomskoncernen Koncenton er slutbrugeren.

Det er den unge entreprenørvirksomheds hidtil største opgave med en entreprisesum på cirka 70 mio. kr., og byggeriet, Bakketoften Slagelse, kommer til at bestå af 73 lejligheder og 1 fælleshus.

– Vi er utrolig glade for denne opgave. Ikke mindst fordi det er vores største opgave hidtil, men også fordi vi som nystartet virksomhed har vist i hele processen, at vi kan løfte disse typer opgaver. Samtidig har nogle af vores tidligere arbejdsgivere anbefalet os, hvilket vi selvfølgelig også er taknemmelige for, siger Glenn Jacobsen, der tiltrådte som adm. direktør fra 1. oktober, i en pressemeddelelse om projektet.

Efter planen er der første spadestik midt i denne måned, og hele projektet forventes færdigt i april 2024.

Styrke i det bæredygtige

Krabbe Vang Arkitekter har slået stregerne på projektet:

– I Bakketoften har vi skabt en samling af punkthuse, der danner ramme om et givende og meningsfuldt fællesskab, hvor beboerne har mulighed for at mødes og socialisere på kryds og tværs. Husene omkranser to grønne områder og et fælleshus, der danner grundlag for rekreative rum med plads til afslapning, leg, petanquespil og fysisk udfoldelse, siger arkitekt og partner Rasmus Krabbe.

Han peger også på, at der med certificering som Svanemærket er tænkt hele byggeriets livscyklus ind i projektet. Det forhold tiltaler også entreprenøren på projektet:

– I HJK Byg vil vi også gerne arbejde med bæredygtigt byggeri. Derfor er det interessant for os, at projektet skal svanemærkes, da vi kommer ind at arbejde med materialernes egnethed og byggeriets bæredygtighed gennem hele dets livscyklus, siger Glenn Jacobsen.

Bakketoften Slagelse

Bygherre: Bakketoften Slagelse ApS

Slutbruger: Koncenton A/S

Totalentreprenør: HJK Byg A/S

Arkitekt: Krabbe Vang Arkitekter A/S

Ingeniør: Drias Rådgivende Ingeniører A/S

HJK Byg

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125