23948sdkhjf

Ungt østjysk byggefirma med femårsplan udnævner ny direktør

Mindre end et år efter etableringen får HJK Byg i Horsens ny adm. direktør.

Fra 1. oktober skifter Glenn Jacobsen titlen som salgs- og udviklingschef ud med en som adm. direktør. Hans forgænger og firmaets ejer, Klaus Bårris, har rigeligt at se til i hans andre virksomheder og overdrager derfor den daglige drift, lyder det i en pressemeddelelse fra byggefirmaet.

– HJK Byg har godt gang i aktiviteten, og jeg kan desværre ikke være nok inde over driften som HJK Byg kræver. Derfor er jeg utrolig glad for at Glenn har sagt ja tak til at overtage ansvaret, udtaler Klaus Bårris i meddelelsen.

Han er ifølge Det Centrale Virksomhedsregister direktør i og ejer af firmaerne K.B Entreprise ApS og Dan-Con Elementmontage Aps samt Dan Gruppen ApS.

HJK Byg startede sin aktivitet 31. januar i år og har nu ni ansatte, og flere er på vej. Firmaet beskæftiger sig med opførelsen af arkitekttegnede huse samt opførelse af etage-, bolig-, og erhvervsbyggerier i hoved- og totalentreprise over hele landet, hvor man blandt andet nu er i gang i Værløse og Stenløse.

Femårsplan for vækst

Glenn Jacobsen er uddannet bygningskonstruktør, og har beskæftiget sig med større totalentrepriser i otte år, inden han i 2019 startede eget byggefirma, FJ huse, som han solgte til en investor i 2021.

– Da Klaus kontaktede mig tilbage i januar, kunne jeg godt se, han havde en spændende mission og vision som jeg kunne se mig selv i. Jeg har altid arbejdet godt sammen med Klaus, da vi sad på hver sin side af bordet, og det gode samarbejde har fortsat, nu hvor vi sidder på samme side af bordet. Jeg er utrolig taknemmelig for, at Klaus viser mig den tillid, udtaler den kommende direktør.

De kommende år handler om at vækste og skabe stor kundetilfredshed. Siden HJK Byg startede, har man fået landet de første kontrakter på arkitekttegnede enfamiliehuse, og der er ifølge firmaet udsigter til en spændende pipeline med private huse samt etage- og boligbyggerier.

– Vi har lavet en plan for væksten de næste fem år, og løbende handler det om, at vi skal konsolidere os. Vi har et team og en organisation som er gearet og klar til den vækst, og vi glæder os til for alvor at komme i gang med at bevise det, siger Glenn Jacobsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Opsigtsvækkende krav: Region vil have det fulde kontraktbeløb tilbage
Påbud: Sæt fart på genhusning af beboere i ikoniske betonhøjhuse
A. Enggaard køber City Vest til langt under den offentlige vurdering
Skal fordoble omsætning: Ambercon opruster med ny salgsdirektør
Sydjysk boligforening bliver 36 senior- og familieboliger rigere
OK23: Fagboss giver regeringen skylden for mulig storkonflikt
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Building Supply DK
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Motor-magasinet

Send til en kollega

0.141