23948sdkhjf

Vil åbne 25 nye byggecentre i Danmark: Svensk kæde-gigant åbner nu den første butik i Vejle

Byggmax er klar med den første butik i Danmark. Butikken åbner i Vejle i morgen den 29. juli

Sveriges største byggemarkedskæde Byggmax er klar til at åbne den første den første butik i Danmark. I morgen, fredag den 29. juli byder afdelingschef Mathias Mayn således byder velkommen i det 10.000 kvm. store, nye byggemarked på Stiftsvej i Vejle Nord.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at invitere hele Vejle og omegn med til åbningen af den første danske Byggmax. Vi har arbejdet hårdt for at gøre butikken klar, så vi kan give gæsterne den bedste byggemarkedsoplevelse, siger Mathias Mayn i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Svensk kæmpes planer får ikke danske direktørbukser til at ryste

LÆS OGSÅ: Sådan er Byggmax' planer i Danmark

Afdelingschef Mathias Mayn har en fortid som butikschef i Stark. Han vil sammen med det første danske Byggmax-team hjælpe de gæster, der besøger butikken – fysisk eller online med dertilhørende click-and-collect og drive-in.

Den svenske byggegigant ser potentiale i at åbne omkring 25 butikker i Danmark i løbet af de næste fem år. Butikken i Vejle er den første i den ambition.

Byggmax

Byggmax er Sveriges største byggecenterkæde, og omsatte i 2021 for 7,6 mia. SEK svarende til ca. 5,5 mia. kr.

Byggemarkedet satser på den hurtige og simple handel, blandt andet online med dertilhørende click-and-collect og drive-in i samtlige butikker.

Byggmax har i dag mere end 190 butikker fordelt i Sverige, Norge og Finland, og satser desuden stærkt på e-handel

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094