23948sdkhjf

Handel til 620 mio. kr. - NCC sælger biotekselskabs kommende hovedkontor

NCC kunne for halvandet år siden meddele, at selskabet skulle opføre et nyt hovedsæde til biotekselskabet Genmab.

Nu får den cirka 12.500 kvm store kontorbygning i Valby ny ejer, skriver NCC i en pressemeddelelse.

Når det nye domicil står færdigt i marts 2023, overtager Industriens Pension ejerskabet af bygningen og et tilhørende parkeringshus.

Handelen har en værdi på ca. 620 mio. kr.

– Nu sælger vi første bygning og parkeringshuset til Industriens Pension, som er en professionel udlejer og en god ejer for Genmabs hovedsæde, siger Ole Faurby, direktør i NCC Property Development i Danmark, i meddelelsen.

Genmab-domicilet er aktuelt et af NCC’s udviklingsprojekter, og det er en del af Kontorværket i Valby i København, hvor der skal bygges to kontorhuse og et parkeringshus.

En kube i fem etager

Ejendommen opføres til DGNB-certificering på guld-niveau, ligesom der certificeres efter kravene til Lavenergiklasse 2015 og overholder den frivillige energiramme 2020.

NCC begynder byggeriet i foråret 2021 med en projektgruppe, hvor NCC Building og NCC Property Development samarbejder tæt med Genmab gennem hele processen. Kontorværket er tegnet af artikterne fra Dissing + Weitling architecture.

Kontorejendommen opføres i fem etager som en slags kube omkring en central atriumgård, og i stueetagen vil der være reception, mødecenter og kantine. Den er fuldt udlejet til Genmab på en 15-årig lejekontrakt.

–Den 15-årige lejekontrakt med Genmab passer godt ind i vores strategi som langsigtet ejer, og vi forventer, at ejendommen vil bidrage med et stabilt afkast til medlemmerne mange år frem. Vi glæder os til at byde Genmabs eksperter i bioteknologi velkommen, siger ejendomschef i Industriens Pension, Søren Tang Kristensen, i pressemeddelelsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Forventer stor interesse: Jagter totalrådgiver til kystsikring
Building Awards: Ny pris skal sætte skub i digitaliseringen
Ny trælastdirektør gør comeback i Stark
Vil prøve 'russer-sag' ved Højesteret
Certificerings-junglen: Nyt digitalt værktøj skal sikre overblik
Nye arkitekter skal udklækkes i stationsbygning
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.984