23948sdkhjf

NCC opfører nyt biotek-domicil

Entreprenørvirksomheden NCC skal opføre nyt hovedkontor for biotekvirksomheden Genmab A/S

Genmab udvikler såkaldte antistofprodukter til kræftbehandling og lejer den ene af to bygninger, som udgør bygningskomplekset Kontorværket i Valby-bydelen i København.

Domicilet bliver på cirka 12.500 kvm og skal stå færdigt til indflytning i første kvartal 2023, hvorefter Genmab lejer domicilbygningen i 15 år frem til år 2038.

NCC begynder byggeriet af det nye domicil til april med en projektgruppe, hvor NCC Building og NCC Property Development samarbejder tæt med Genmab gennem hele processen. Kontorværket er tegnet af artikterne fra Dissing + Weitling architecture.

- De fremtidige faciliteter vil give Genmab mulighed for at nå dets målsætninger og give plads til vores medarbejdere, efterhånden som vi fortsætter med at vokse, udtaler Birgitte Stephensen, Senior Vice President, IPR & Legal, site lead for Genmab i en pressemeddelelse.

Endnu et kontorhus på grunden

Kontorværket i Valby har ud over domicilet til Genmab og parkeringshuset lagt ind i sit koncept, at der skal bygges endnu et kontorhus på grunden, så det giver et samlet hele med et flot og gennemført arkitektonisk udtryk for området.

Byggeriet begynder i april 2021 og ventes afsluttet i første kvartal 2023. 

Byggeriet

Bygningen får fem etager og bliver formet som en kube omkring en central atriumgård. I stueetagen etableres reception, mødecenter, Townhall og auditorium samt kantine og køkken. Den centrale atriumgård udformes, så den giver lys til kontormiljøerne på alle etager og med facader, der sikrer transparens og interaktion mellem etagerne.

Domicilet opføres, så det kan bæredygtighedscertificeres på DGNB-guld niveau. Til byggeriet hører også 3.000 kvm kælder, ligesom der ved siden af bygningen opføres et p-hus efter NCC’s eget koncept med plads til 250 biler.

Kontorværket opføres i Valby på hjørnet af Gammel Køge Landevej og Carl Jacobsens Vej.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.234