23948sdkhjf

Lejerbo bygger 68 nye boliger ved Randers

Boligorganisationen Lejerbo Randers tager næste skridt mod etablering af to ny afdelinger med køb af grunde i byerne Spentrup og Harridslev nord og øst for Randers.

I begge byer skal der opføres senior- og familieboliger på mellem 65 og 105 kvm. Mens der i Spentrup bliver tale om 36 boliger, er tallet i Harridslev 32.

Den 15. juni kunne Randers Kommunes borgmester Torben Hansen og formand for Lejerbo Randers Gert Thorsen underskrive købsaftaler på grunde i Spentrup og Harridslev, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Allerede i september sidste år godkendte byrådet i Randers Lejerbos forslag til to nye boligafdelinger i kommunen.

Lejerbo Randers forventer, at boligerne står klar i slutningen af 2024 eller i begyndelsen af 2025.

Randers Kommune har ønsket projekter, der både indeholder elementer af økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed. Det gør de to projekter i Spentrup og Harridslev.

–I Lejerbo Randers lægger vi vægt på at kunne bidrage til at skaffe boliger til kommunens borgere. Også dem, der bor i de mindre byer uden for centrum. Vi arbejder aktivt med bæredygtighed, og her vil vi kunne medvirke til at gøre de mindre bysamfund bæredygtige. For det er jo ikke kun bygningerne og de grønne arealer, der skal være bæredygtige. Det skal lokalområderne også, siger Gert Thorsen i pressemeddelelsen. 

Lejerbo Randers bygger to nye afdelinger - Infogram

lda

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125